ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο Αραούχο δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τα κέρδη της εύκολης νίκης της ΑΕΚ επί της Λάρισα, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για την κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο.

Για τις παγίδες που έκρυβε στο ματς με την Λάρισα, είχε προειδοποιήσει πολλάκις τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Απουσίες, κεκλεισμένων των θυρών, ευρωπαϊκό ματς σε τέσσερις ημέρες.

Και οι παίκτες της ΑΕΚ όχι μόνο δεν έπεσαν στις παγίδες, αλλά κέρδισαν και εύκολα. Γι' αυτό και ο Ισπανός τεχνικός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και μάλιστα τόνισε πως τέτοιες νίκες, δίνουν αυτοπεποίθηση.

"Κάναμε ένα καλό ματς. Επίσης το να σκοράρουμε τόσο γρήγορα, μας διευκόλυνε. Αλλά υπήρχαν διάφορες συνθήκες γύρω από το ματς, που θα μπορούσαν να το κάνουν πιο περίπλοκο. Η διακοπή για τις εθνικές, χωρίς κόσμο, πολλές απουσίες. Και γι αυτό τόσο για τη νίκη, όσο και για την εικόνα, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε".

Είναι ιδανική νίκη, πριν από την Ευρώπη;

"Είναι σημαντικό, αλλά και η Ριέκα κέρδισε με μεγάλο σκορ. Αλλά τα συναισθήματα που έδωσε η ομάδα είναι θετικά και αυτό δείχνει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν υπάρχουν διοργανώσεις που να είναι ίδιες, δεν υπάρχουν ίδιοι αντίπαλοι, δεν υπάρχουν ματς που να είναι ίδια. Πρέπει να έχουμε ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και στα υπόλοιπα παιχνίδια".

Η ΑΕΚ έσβησε μηχανές μετά την αποβολή;

"Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να κρατάς συνέχεια τον ίδιο ρυθμό. Η Λάρισα συνέχισε να δουλεύει και μετά την αποβολή. Μπορεί να αισθανθήκαμε πως είμαστε ανώτεροι μετά την αποβολή και αυτό έκανε τους παίκτες να χαλαρώσουν. Ίσως το γεγονός πως ακολουθεί παιχνίδι την Πέμπτη, να επηρέασε την συγκέντρωση ποδοσφαιριστών".

Πόσο έτοιμη είναι η ΑΕΚ να μπει σε διαδικασία συνεχόμενων παιχνιδιών;

"Είναι κάτι που μας δίνει όρεξη. Αλλά σίγουρα θα είναι κάτι πολύ απαιτητικό. Θα χρειαστεί να παίξουμε κάθε τρεις ημέρες, παιχνίδια με υψηλή ένταση, διότι έχουμε στόχο και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε έναν σταθερό ρυθμό, θα πρέπει να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός, για να δημιουργήσουμε μια ομοιογενή ομάδα. Σκεπτόμενοι κάθε διοργάνωση ξεχωριστά και παιχνίδι το παιχνίδι, αυτό θα μας κάνει να αισθανθούμε δυνατοί".

Για την επιστροφή με γκολ του Μπακασέτα: "Τρόμαξα, γιατί προερχόταν από δύσκολο καλοκαίρι. Σκεφτόμουν πόσα λεπτά θα μπορούσα να του δώσω. Τα πήγε πολύ καλά και σκόραρε".

Για το γκολ του Αραούχο: "Είμαι ικανοποιημένος που έχει έρθει. Ο Αραούχο δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Αλλά είχε μια ευκαιρία και το έβαλε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ