ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ήταν δύσκολο ματς για πολλούς λόγους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ, τόσο από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, όσο και από την παρουσία ποδοσφαιριστών που είχαν καιρό να παίξουν.

Για το ματς με την Λάρισα ο Μανόλο Χιμένεθ είχε «κτυπήσει» καμπανάκι κινδύνου. Θεωρούσε δύσκολο το ματς για περισσότερους από έναν λόγους και το είχε χαρακτηρίσει ακόμα και ντέρμπι. Ήταν μετά από νίκη επί του Ολυμπιακού, είτε πριν από ρεβάνς κυπέλλου με τον Πλατανιά, ήταν ματς με ευρύ ροτέισον. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Χιμένεθ ήταν απολύτως ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και από την παρουσία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που είχαν καιρό να αγωνιστούν.

" Θα ήθελα να κάνω μια συνοπτική ανάλυση, σε σχέση με το παιχνίδι. Σήμερα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, γιατί μπήκαν παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Σήμερα ήταν μια μέρα για να δείξει η ΑΕΚ πως δεν έχει απλώς μια καλή ομάδα, αλλά ένα καλό ρόστερ. Ήταν και κάποιοι σημαντικοί τομείς που έπρεπε να διαχειριστούμε. Όπως η γλυκιά κατάσταση μετά από νίκη με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να δεις την πραγματικότητα μετά από τέτοια νίκη. Κόντρα στη Λάρισα έπρεπε να παίξουμε το ίδιο συγκεντρωμένα, όπως και με τον Ολυμπιακό. Και νομίζω είχαμε αυτή την συγκέντρωση. Επίσης ήταν δύσκολο διότι την Τετάρτη έχουμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι. Με το ροτέισον, μετά από έναν θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και έχοντας ένα σημαντικό ματς την Τετάρτη, καταφέραμε και κερδίσαμε σήμερα. Γι αυτό και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Αξίζαμε να κερδίσουμε, ενδεχομένως η Λάρισα δεν άξιζε να δεχθεί τρια γκολ".

Για τις δυσκολίες στην δημιουργία και για την αλλαγή τερματοφύλακα: " Δεν μπορέσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ κάποιες φάσεις, διότι παίζει και η Λάρισα. Δεν παίζεις μόνος σου. Αλλά κερδίσαμε 3-0 και είναι σημαντικό. Και σε σχέση με την αλλαγή τερματοφύλακα, ήταν για να νιώσουν πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θέλω να έχω δυο τερματοφύλακες που να ξέρουν πως υπάρχει ανταγωνισμός. Να μην θεωρούν πως ο ένας θα παίζει στο πρωτάθλημα και ο άλλος στο κύπελλο. Μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο Μπάρκας δεν άξιζε να δεχθεί αυτά τα γκολ, δεν έπρεπε να τον τιμωρήσω επειδή έγιναν αυτά τα λάθη. Και απέδειξα πως του έχω εμπιστοσύνη, βάζοντάς τον με τον Ολυμπιακό. Αλλά επίσης έχω σεβασμό και εμπιστοσύνη στον Ανέστη. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το διεκδικούν για να παίξουν. Σε μια ομάδα που χρειάζεται έμπνευση, δεν μπορούμε να επιλέγουμε από το μενού".

Για την ΑΕΛ: " Με εξέπληξε πως έπαιξε σήμερα. Μιλάω μόνο για σήμερα. Αν η ΑΕΚ δεν έμπαινε δυνατά, θα είχαμε πρόβλημα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Παίζοντας σ’ αυτό το επίπεδο, η Λάρισα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα που έχουμε όλες οι ομάδες, είναι πως είναι δύσκολο να παίζουμε πάντα σε υψηλό επίπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ