ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Αυτός είναι ο τελικός"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μανόλο Χιμένεθ "έφτιαξε" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, πριν μπουν στο γήπεδο για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ήταν δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την απώλεια του τελικού του κυπέλλου και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε, είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, προκειμένου να μαζέψει τα… κομμάτια της ΑΕΚ και να την προετοιμάσει για τα playoffs. Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε πολύ στην ψυχολογία.

Μάλιστα όπως διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο Sport24.gr, ήταν η πρώτη φορά που έκανε τόσες πολλές ομιλίες στους ποδοσφαιριστές του, ενώ και λίγο πριν μπουν στο γήπεδο της Τούμπας για το ματς, ο Χιμένεθ προσπάθησε να "φτιάξει" τους "κιτρινόμαυρους", κάνοντας λόγο για τον πραγματικό τελικό:

"Όταν ήρθα στην ομάδα ήμασταν πίσω από την Ξάνθη, τα Γιάννενα, τον Πανιώνιο και σε πολύ κακή κατάσταση. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, ανατρέψαμε την κατάσταση και αν είχαμε ακόμα ένα δύο ματς θα μπορούσαμε να είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα του δεύτερου γύρου. Και αν δεν το καταφέραμε, φταίω εγώ γιατί επηρεαστήκαμε και είχαμε το μυαλό μας στον τελικό του Κυπέλλου.

Σας λέω όμως ότι ο πραγματικός τελικός είναι σήμερα (σ.σ. Κυριακή). Πρέπει να μπείτε στο γήπεδο και να τα δώσετε όλα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Θέλω να σας ακούσω, θέλω να αντιδράσετε, αν διαφωνείτε. Και όποιος νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί, να βγει τώρα έξω από την αίθουσα.

Γνωρίζετε την άποψή μου για εσάς την οποία και την έχω μεταφέρει στη διοίκηση. Γνωρίζετε πόσο καλούς παίκτες σας θεωρώ. Για αυτό σήμερα θέλω να τα δω όλα μαζί" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ, ο οποίος επίσης είχε τετ α τετ μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά, προκειμένου επίσης να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ