ΑΕΚ

Χάσμα, "παζάρια" και... Σέλτικ

Χάσμα, "παζάρια" και... Σέλτικ
PHOTOGRAPH: PAUL MCFEGAN/SPORTSP

Η ΑΕΚ άνοιξε κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Στίβεν Φλέτσερ, αλλά η περίπτωση του Σκωτσέζου φορ είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με βάση τον σχεδιασμό που υπήρχε, η ΑΕΚ είτε σήμερα (26/6), είτε αύριο (27/6) θα έκλεινε την υπόθεση της μεταγραφής ενός σέντερ φορ, προκειμένου ο παίκτης να βρεθεί από την πρώτη μέρα της δουλειάς στο Κίελτσε. Γι αυτό άλλωστε είχε προχωρήσει πολύ και η υπόθεση με τον Ιμπραχίμα Μπαλντέ. Όμως από την στιγμή που προέκυψε η περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ, είναι προφανές πως ο σχεδιασμός άλλαξε. Και η ΑΕΚ το… παλεύει για τον Σκωτσέζο φορ και ήδη έχει ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων.

Σε αυτό τον πρώτο κύκλο διαπιστώθηκε χάσμα οικονομικό χάσμα. Κάτι που ήταν αναμενόμενο, ειδικά από την στιγμή που ο Σκωτσέζος φορ είχε στη Σάντερλαντ ένα συμβόλαιο της τάξεως των δυο εκατομμυρίων Ευρώ ετησίως. Ακόμα και στα μισά να είναι διατεθειμένος να πέσει ο Φλέτσερ και πάλι η ΑΕΚ δύσκολα θα ανέβει τόσο πολύ. Ωστόσο στην Ένωση έχουν αποφασίσει να την παλέψουν την υπόθεση και θα το κάνουν. Προφανώς με την διαδικασία των παζαριών.

Το αγκάθι είναι πως η ΑΕΚ ήδη έχει ανταγωνιστές στην προσπάθεια που κάνει να τα βρει με τον Φλέτσερ. Και αν απέναντι σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ όπως η Άστον Βίλα ή η Σέφιλντ, η Ένωση έχει να αντιπαρατάξει την προοπτική της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, το πιο μεγάλο αγκάθι είναι η εμπλοκή της Σέλτικ.

Παρόλο που ο ίδιος ο Φλέτσερ αρνείται πως έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με την σκωτσέζικη ομάδα, τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν περί του αντιθέτου. Υπάρχει μάλιστα ακόμα και ένα story, που θέλει τον Σκωτσέζο φορ να ήταν υποστηρικτής της Σέλτικ ως παιδί. Κάτι που μπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Προς το παρόν πάντως, επίσημη πρόταση ο Φλέτσερ από την Σέλτικ δεν έχει. Και αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, επιχειρώντας μια σχετικά γρήγορη διαδικασία διαπραγμάτευσης και ενδεχόμενης επίτευξης συμφωνίας. Πάντως στην Ένωση, έστω και αν σκοπεύουν να επιμείνουν, δείχνουν να ξέρουν πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Γι αυτό και διατηρούν ψηλά και τις εναλλακτικές λύσεις, για την θέση του φορ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ