ΑΕΚ

Χάνει την… ΑΕΚ ο Αλμπάνης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Αλμπάνης EUROKINISSI

Δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το φιλικό της Παρασκευής (13/7) με την ΑΕΚ Λάρνακας ο Χρήστος Αλμπάνης. Φουλ στην τακτική δούλεψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Τετάρτη (11/7) στην ΑΕΚ.

Το πρώτο «θύμα» της ατυχίας στην φετινή προετοιμασία της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος στην χθεσινή (10/7) προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Σήμερα (11/7) ο εξτρέμ της Ένωσης έκανε μόνο τρέξιμο στο γήπεδο.

Και με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο Αλμπάνης δεν θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το φιλικό της Παρασκευής (13/7) με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σ' αυτή την περίπτωση, ο παίκτης θα επιστρέψει ξανά στην δουλειά επί ελληνικού εδάφους πλέον, καθώς το Σάββατο (14/7) η αποστολή της Ένωσης επιστρέφει στην Αθήνα.

Στο μεταξύ ο Ουζουνίδης δούλεψε σήμερα αποκλειστικά και μόνο στην τακτική και στον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργεί το κέντρο της άμυνας, αλλά και στους αυτοματισμούς με τους οποίους θα πρέπει να φτάνει η ομάδα στην αντίπαλη εστία. Αύριο (12/7) το πρόγραμμα έχει και πάλι μια προπόνηση, η οποία θα είναι απογευματινή.

Photo credits: Eurokinissi


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ