ΑΕΚ

Χαλάει του Μαγκντί στην ΑΕΚ

Χαλάει του Μαγκντί στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η καθυστέρηση στην έκδοση βίζας για την έλευση του Μαγκντί στην Ελλάδα, αναγκάζει τον Βαγγέλη Βλάχο να εξετάσει άλλες λύσεις για τη θέση του αμυντικού μέσου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Όπως σας είχε γράψει το Sport24.gr, ο Μαγκντί Ελ Σαγιέντ, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που άρεσε στον Βαγγέλη Βλάχο και ο ίδιος δέχτηκε να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ , προκειμένου να πείσει πως αξίζει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Αιγύπτιος άλλωστε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει ο Έλληνας τεχνικός αφού είχαν συνεργαστεί στον Πανιώνιο και έχει πολύ καλή άποψη γι' αυτόν.

Το ερώτημα βέβαια που προέκυπτε είναι σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μαγκντί και γι' αυτόν τον λόγο ο Βαγγέλης Βλάχος του ζήτησε να δοκιμαστεί, ένα αίτημα που έκανε δεκτό ο ποδοσφαιριστής.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και φαινόταν πως ο Αιγύπτιος θα δοκιμαζόταν στην ΑΕΚ, ένα μεγάλο πρόβλημα με τη βίζα φαίνεται πως απομακρύνει την υπόθεση Μαγκντί.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Πανιωνίου και του Ατρομήτου, δεν μπορούσε να έχει στα χέρια του τη βίζα για να έρθει στην Ελλάδα νωρίτερα από τις 17 με 23 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα έχανε πολύτιμο χρόνο και γι' αυτό ο Βλάχος στρέφεται πλέον σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών μέσων.

Άλλωστε οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που να είναι έτοιμος όταν και αν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και δεν μπορούν να καθυστερήσουν άλλο, επιμένοντας στη λύση Μαγκντί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ