ΑΕΚ

Ώρα αποδείξεων για την Petit Chateau

Ώρα αποδείξεων για την Petit Chateau
INTIME SPORTS

Το ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, με τους εκπροσώπους της Petit Chateau επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο και την Τρίτη (20/9) θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουν σε συμφωνία.

Η συνάντηση της Δευτέρας έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο του Δικεφάλου να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με τουλάχιστον τέσσερις εκπροσώπους της ιταλο-ελβετικής εταιρίας.


Οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα συνεχιστούν την Τρίτη (20/9) ημέρα η οποία χαρακτηρίζεται ως κομβική για την οριστική συμφωνία.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ζήτησε την εγγυητική επιταγή των 2.000.000 ευρώ προκειμένου ν' ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχεια, μία εξέλιξη που αναμένεται να υπάρξει την Τρίτη και οριστικοποιηθεί το deal.

Αυτό που ξέρουμε ως σήμερα είναι ότι η Petit Chateau, πίσω από την οποία προκύπτουν (;) ρωσικά επενδυτικά κεφάλαια, είναι πως ενδιαφέρεται για την αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών (30%) της ΠΑΕ ΑΕΚ και απώτερος στόχος της είναι η εκμετάλλευση του ρόστερ της ομάδας.

Συνολικά η Petit Chateau αναμένεται να βάλει στην ΑΕΚ περίπου 10.000.000 ευρώ εφόσον και αν οι εκπρόσωποι της εταιρίας εμφανίσουν την εγγυητική επιταγή και ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σταύρο Αδαμίδη και την ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ