ΑΕΚ

Χωρίς Γεωργέα στην Ξάνθη

Χωρίς Γεωργέα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Γεωργέα και Σιαλμά στην αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Ξάνθη η αποστολή της ΑΕΚ. Ατομικό ο Καφές . Διαβάστε τους παίκτες που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη που θα γίνει την Τετάρτη (21/9) στα Πηγάδια για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, βλέποντας πως υπάρχει κούραση από τα ταξίδια και τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια αποφάσισε να μην γίνει προπόνηση την Τρίτη (20/9) και η αποστολή να αναχωρήσει το απόγευμα (18.05) για την Χρυσούπολη της Καβάλας και από εκεί για την Ξάνθη.

Στα της προπόνησης, ο Παντελής Καφές έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά την Δευτέρα.

Όσον αφορά την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, ο Ισπανός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε σε αυτήν τους Νίκο Γεωργέα και Δημήτρη Σιαλμά. Αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο Ελφαρ Χέλγκασον.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Κάλα, Κοντοές, Μανωλάς, Χέλγκασον, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λαγός και Γκερέιρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ