ΑΕΚ

Βλέπει και Παναθηναϊκό ο Κοντοές!

Βλέπει και Παναθηναϊκό ο Κοντοές!
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κοντοές φεύγοντας από την ΑΕΚ, θα εξετάσει και την περίπτωση μεταπήδησής του στον ΠΑΟ ο οποίος τον έχει προσεγγίσει μέσω τρίτων.Εκδικάστηκε η προσφυγή του, ως την Παρασκευή θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Μετά και την εκδίκαση του Γιάννη Κοντοέ εναντίον της ΑΕΚ και όλα συντείνουν στο ότι είναι θέμα ωρών για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική τύχη του.

Συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι τον ποδοσφαιριστή έχει προσεγγίσει άνθρωπος που ενεργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 26χρονου αμυντικού.

Ο Κοντοές μέσω της προσφυγής του αξιώνει περίπου 280.000 ευρώ από δεδουλευμένα και μπόνους που δικαιούται. Επιπροσθέτως όμως διεκδικεί και το υπόλοιπο του συμβολαίου του στο διπλάσιο, όπως προβλέπεται αυτή τη στιγμή από τον νόμο.

Οι διοικούντες την Ένωση υποστηρίζουν ότι οι λόγοι που ο Γιάννης Κοντοές αιτείται να μείνει ελεύθερος δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο ζήτησαν από το δικαστήριο προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να συζητηθεί μαζί του ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αποπληρωμή των οφειλομένων.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ