ΑΕΚ

Βιντιάδης: "Στις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε τελειώσει"

Βιντιάδης: "Στις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε τελειώσει"
INTIME SPORTS

Οι επαφές των συνεργατών του Δημήτρη Βιντιάδη με τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζονται και όπως εκμυστηρεύεται ο ίδιος ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας: "Στις 5 Δεκεμβρίου θα έχουν όλα τελειώσει". Το Sport24.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο κόσμος της ΑΕΚ, αναμένοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση της πιθανής εμπλοκής του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις στην διοίκηση του δικεφάλου.

Η αγωνία "χτυπάει" κόκκινο και αν στα αγωνιστικά θέματα, την Κυριακή το βράδυ, υπήρξε χαμόγελο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το κρισιμότερο θέμα της Ένωσης που είναι η αλλαγή σελίδας στην ιστορία της προκειμένου... να συνεχίσει να ζει.

Θετικό το πρόσημο από τις επαφές με πιστωτές

Από την προηγούμενη Τρίτη (13/11) το Sport24.gr σας είχε αναφέρει για την έναρξη των επαφών με τους πιστωτές για την Παρασκευή (16/11). Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν την συγκεκριμένη μέρα (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας) και η συνέχεια δόθηκε την Δευτέρα (19/11), με τους Ηλία Βιντιάδη (ξάδερφος/συνεργάτης), Βίκτωρα Παππά (συνεργάτης) να συνεχίζουν τις επαφές για ολόκληρη την βδομάδα μαζί με την βοήθεια του προέδρου της ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η απάντηση από πολλούς πιστωτές στην πρόταση της πλευράς Βιντιάδη για την εξόφληση των οφειλών, είναι θετική. Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα φανεί με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την τελική κατάθεση των προτάσεων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανθρώπων μέσα και έξω από την ΠΑΕ κάνουν λόγω για περίπου 10 μέρες διάρκειας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να προχωρήσει η πλευρά Βιντιάδη στην απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο ίδιος όμως τι λέει;

"Στις 5/12 τελειώνουμε"

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Δημήτρης Βιντιάδης ακολουθεί το πλάνο του με θρησκευτική "ευλάβεια", στο οποίο η ημερομηνία ολοκλήρωσης του όλου project είναι στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, σε συζητήσεις με τους συνεργάτες τους, αναφέρει πως "όλα θα έχουν τελειώσει στις 5 Δεκεμβρίου" αφήνοντας να εννοηθεί πως μέσα στο "όλα" βρίσκονται και οι τελικές υπογραφές!

Φυσικά το αποτέλεσμα με τους πιστωτές θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική απόφαση του Δημήτρη Βιντιάδη, αλλά μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως το "αίσιο τέλος" δεν θα αργήσει να γραφτεί στην ιστορία της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ