ΑΕΚ

Βινίσιους: "Δεν βλέπω την ώρα να παίξω"

Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΦΡΕΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ο Βινίσιους δήλωσε ανυπόμονος να μπει και να παίξει με τη νέα του ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως πριν ακόμα μπει στο γήπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Βινίσιους ντε Φρέιτας δημιούργησε στον κόσμο της ΑΕΚ υψηλές προσδοκίες. Και αυτό διότι επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «17».

Την ίδια δηλαδή, που φορούσε το τελευταίο μεγάλο αριστερό μπακ της Ένωσης, ο Μιχάλης Κασάπης. Πάντως ο Βινίσιους αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε πανέτοιμος και ανυπόμονος να μπει στο γήπεδο.

«Όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, μου παρουσίασαν ένα μεγάλο πρότζεκτ, δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα».

-Πότε πιστεύεις πως θα είσαι έτοιμος για να παίξεις;
«Ακόμα και από σήμερα. Είμαι επαγγελματίας. Παρόλο που δεν έχω παίξει σε επίσημο ματς, κάνω προπονήσεις καθημερινά. Και αν με επιλέξει ο προπονητής, είμαι πανέτοιμος».

-Τι πληροφορίες έχεις προλάβει να συλλέξεις από την ΑΕΚ;
«Όταν είναι να έρθεις, συλλέγεις πληροφορίες. Ξέρω πως έχει φανατικούς οπαδούς και ανυπομονώ να τους δώ στο γήπεδο».

-Πως περιγράφεις το παιχνίδι σου;
«Τα δικά μου χαρακτηριστικά είναι περισσότερο επιθετικά. Αλλά μετά το πέρασμα από το ιταλικό πρωτάθλημα, έμαθα και άμυνα. Θα πρέπει ένας παίκτης να ισορροπεί τα χαρακτηριστικά ανάμεσα στην επίθεση και στην άμυνα. Αυτό θέλω να κάνω και εγώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να κατακτήσει τίτλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ