ΑΕΚ

Βάργκας: "Με τον Μοράις έπαιζα ως οκτάρι"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόναλντ Βάργκας υποστήριξε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βενεζουέλας ότι με τον Ζοζέ Μοράις έπαιζε ως οκτάρι στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της Ένωσης με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο.

Στην εκπομπή "Conexión Goleadora" του ραδιοφωνικού σταθμού της Βενεζουέλας, Deportivo 1300 AM, μίλησε ο μέσος της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας, (επανα)θέτοντας τους στόχους της Ένωσης για την τρέχουσα σεζόν, ενώ διατύπωσε τις κύριες διαφορές ανάμεσα στον Ζοζέ Μοράις και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο "Ρονίτα" υποστήριξε ότι τα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το "φως της δημοσιότητας" περί επιστροφής του στην Καράκας ήταν μόνο φήμες, αν κι εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει ξανά στο μέλλον τη φανέλα της ομάδας της πρωτεύουσας της πατρίδας του.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, όπως πέρυσι. Πρέπει να παλέψουμε τώρα. Οι κύριοι στόχοι είναι να μπει η ΑΕΚ στα playoffs και να κατακτήσει ξανά το Κύπελλο. Φέτος, είχαμε διάφορους προπονητές. Τώρα, είμαστε με έναν νέο. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, όλα είναι θετικά. Με τον προηγούμενο τεχνικό (σ.σ Μοράις) έπαιζα περισσότερο ως οκτάρι. Τώρα, παίζω περισσότερο σε θέσεις που έχω αγωνιστεί.

Θα ήθελα να γυρίσω στην Καράκας, γιατί είναι η ομάδα από την οποία έφυγα για την Ευρώπη. Αλλά, ήταν μόνο φήμες αυτά που βγήκαν", υποστήριξε ο Ρόναλντ Βάργκας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δυο εβδομάδες γεμάτες αλλαγές στην ΑΕΚ
Με Βινίσιους κόντρα στη Βέροια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ