ΑΕΚ

Τζιμπούρ, Σα και φορ... έκπληξη

Τζιμπούρ, Σα και φορ... έκπληξη
INTIME SPORTS

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα κάνει την διαφορά με την φανέλα της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα των ιθυνόντων του Δικεφάλου, που έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Ο τραυματισμός του Ιβάν Μπρέσεβιτς φαίνεται πως επισπεύδει τα πράγματα στην Ένωση, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας αναζητούν έναν σέντερ φορ που θα σηκώσει στις «πλάτες» του την επίθεση της ΑΕΚ.

Τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι αυτά των Ορλάντο Σα και Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και κάποιο όνομα έκπληξη.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει στον Δικέφαλο για τον Πορτογάλο επιθετικό της Λέγκια είναι πολύ καλή και έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές σε καλό κλίμα με τον παίκτη να βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ που έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ενώ ο Αλγερινός αποτελεί και διακαής πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ωστόσο δεν αποκλείεται στην ΑΕΚ να προβούν και σε κάποια κίνηση-έκπληξη για την κορυφή της επίθεσης, μιας και έχουν τον χρόνο να «ζυγίσουν» όλες τις περιπτώσεις και να καταλήξουν στην πιο κατάλληλη.

Πηγή: ΑΕΚ 1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ