ΑΕΚ

Τζεμπούρ: "Δεν χτύπησα τον Βελλίδη"

Τζεμπούρ: "Δεν χτύπησα τον Βελλίδη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράφικ Τζεμπούρ υποστήριξε ότι δεν χειροδίκησε εναντίον του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάρκου Βελλίδη, στο επεισόδιο που σημειώθηκε μετά τη λήξη του ματς της Τούμπας.

Από το ΟΑΚΑ χθες (26/5) και λίγο πριν πάει στα Σπάτα για προπόνηση, ο Ράφικ Τζεμπούρ βρέθηκε σήμερα (27/5) το πρωί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, για να απολογηθεί για την δίωξη που του είχε ασκήσει ο πειθαρχικός εισαγγελέας.

Η δίωξη αφορά το βίντεο μετά το ματς της πρώτης αγωνιστικής των play offs στην Τούμπα, στο οποίο φαίνεται ο Αλγερινός επιθετικός σαν να κτυπά τον Μάρκο Βελλίδη. Ο Τζεμπούρ στην απολογία του υποστήριξε πως ποτέ δεν κτύπησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τις εικόνες και από το βίντεο, καθώς ο παίκτης δεν κρατά το πρόσωπο του.

Επίσης ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως δεν είχε σκοπό να κτυπήσει κανέναν, απλώς είδε τον Μπαρμπόζα ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ και έσπευσε να επέμβει. Ενώ ο Τζεμπούρ επεσήμανε πως και ο ίδιος ο Βελλίδης, αν ερωτηθεί, θα απαντήσει πως δεν κτυπήθηκε.

Μάλιστα η υπεράσπιση ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο παίκτης του ΠΑΟΚ για να καταθέσει. Πάντως ως μάρτυρας υπεράσπισης, κατέθεσε ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης. Η απόφαση αναμένεται μέσα στην ημέρα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ