ΑΕΚ

Τσεκάρει Ακαμπουέζε η ΑΕΚ

Τσεκάρει Ακαμπουέζε η ΑΕΚ

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός της Οντ Γκρέλαντ φαίνεται να βρίσκετε στο στόχαστρο της ένωσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

Tην περίπτωση του Μπέντλεϊ Ακαμπουέζε, φαίνεται να εξετάζει η ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" και της "Ώρα για Σπορ".

Πρόκειται για τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης της Οντ Γκρένλαντ.

Ο 22χρονος που αποτελεί στόχο της ΑΕΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Νορβηγική Οντ Γκρένλαντ, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ακαμπουέζε δεν έχει δεχθεί πρόταση για ανανέωση, ενώ την ίδια στιγμή έχει δεχθεί κρούση και από την Μπραν. Η Ένωση, η οποία ενδιαφέρεται για περιπτώσεις φθηνών και ελεύθερων παικτών από οποιοδήποτε πρωτάθλημα, φέρεται να παρακολουθεί τον συγκεκριμένο παίκτη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Ο Ακαμπουέζε είναι ήδη διεθνής με την εθνική Ανδρών της Νιγηρίας, ενώ μετράει και τέσσερις ολόκληρες σεζόν με την Οντ Γκρένλαντ έχοντας αγωνιστεί σε 95 αγώνες, σημειώνοντας 27 γκολ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Νιγηριανού και τον Γενάρη, όταν τέθηκε ζήτημα απόκτησης ακραίου επιθετικού, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ