ΑΕΚ

Το Sport24.gr στην "πρώτη" της ΑΕΚ

Το Sport24.gr στην "πρώτη" της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις. Δείτε videos.

Εν μέσω χιλίων προβλημάτων και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναζητούν φως στο βάθος του τούνελ για να βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, ο "Δικέφαλος" έχει απόψε την πρώτη του συγκέντρωση στα Σπάτα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

* Αυτή τη στιγμή διεξάγεται αγιασμός μέσα στα αποδυτήρια από τον Πατήρ Τιμόθεο ενώ σε λίγη ώρα οι "κιτρινόμαυροι" θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να γίνουν οι πρώτες δηλώσεις από τον Βαγγέλη Βλάχο αλλά και κάποιον παίκτη που θα εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

* Πέρα από τον Θωμά Μαύρο, το "παρών" στην πρώτη συγκέντρωση των "κιτρινόμαυρων" άσων δίνουν και οι παλαίμαχοι Μίμης Παπαϊώαννου, Γιώργος Καραφέσκος και Στέλιος Σεραφείδης, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν σαφές μήνυμα πως βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

* Ο αγιασμός ολοκληρώθηκε και οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βαγγέλη Βλάχο να τονίζει στις δηλώσεις του:

"Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μας φοβίζει κάτι, όσοι είμαστε και όσοι θέλουν να είναι στην ΑΕΚ, θα ματώσουμε τη φανέλα.

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι τεράστιος σύλλογος και δεν έχει ανάγκη κανέναν μας, ούτε εμένα, ούτε τον Μαύρο, ούτε κανέναν".

Όσον αφορά τώρα στο τι είπε στους παίκτες του: "Όπως είπα και στα παιδιά, η ΑΕΚ δεν επιτρέπεται να τερματίζει με 35 βαθμούς πίσω, στην τρίτη θέση. Δεν φοβάται κανέναν, στόχος της θα είναι πάντα η νίκη και αν δεν μπορεί να κερδίζει ένα ματς δεν θα χάνει".

Για τους παίκτες που φεύγουν ή θα φύγουν, δήλωσε: "Έχω ενημερωθεί για όλες τις περιπτώσεις, και για τον Μάκο και για τον Λεονάρντο. Σε συνεργασία με τον κύριο Τσιάρτα, όπως είπα και πριν, όσοι είμαστε εδώ θα δουλέψουμε, δεν μας φοβίζει τίποτα. Έχω βρει κάποια νεαρά παιδιά, θα έρθουν και κάποιοι άλλοι και θα προχωρήσουμε για αυτό το δύσκολο ταξίδι".

* Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν ο παίκτης που βγήκε πρώτος από τα αποδυτήρια, κάτι που ουσιαστικά προαναγγέλει πως θα είναι εκ των αρχηγών της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, και ήταν εκείνος που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

"Είναι μία νέα προσπάθεια, είμαστε εδώ για να δουλέψουμε για το καλύτερο για την ΑΕΚ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", τόνισε αρχικά, ενώ για το γεγονός ότι θα υπάρχουν φέτος αρκετά νέα παιδιά στην Ένωση και θα απουσιάσουν αρκετοί παλιοί ποδοσφαιριστές, είπε:

"Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε στο κλίμα της ομάδας, να καταλάβουν που έχουν έρθει. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο".

Όσον αφορά τέλος στα οικονομικά, το σχόλιό του ήταν: "Η δικιά μας δουλειά είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά και ούτε θα ασχολούμαστε. Καλύτερα να τα αφήσουμε για τους ανθρώπους της ΠΑΕ".

* Ο Λεονάρντο δίνει κανονικά το "παρων" στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ όπως και ο υπό δοκιμή Πορτογάλος αμυντικός, Γιάγκο Φερνάντεζ, ο οποίος έχει πάρει μάλιστα τη φανέλα με το Νο 12.

* Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ενώ εκτός Σπάτων είναι ο Αργυρίου ο οποίος κατέθεσε πριν λίγες ημέρες προσφυγή για να διασφαλίσει χρήματα από το συμβόλαιό του με την Ένωση.

* Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γρηγόρης Μάκος βρίσκεται στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μόναχο 1860.

* Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν τις πρώτες ασκήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Πράσινα μπλουζάκια φορούν αυτοί που έκαναν τρέξιμο και συνεχίζουν με ασκήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

* Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους "πορτοκαλί" και "μπλε", που κάνουν άσκηση στο κέντρο του γηπέδου και στόχος τους είναι να έχουν κατοχή της μπάλας με μικρές πάσες.

* Οι πρώτες εντολές του Βαγγέλη Βλάχου (ο οποίος φωνάζει αρκετά) είναι "κοντές πάσες, συνέχεια στήριξη και κατοχή της μπάλας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ