ΑΕΚ

Το Σάββατο κρίνεται του Γκούντγιονσεν

Το Σάββατο κρίνεται του Γκούντγιονσεν
ΑΕΚ - Εργοτέλης Γκούντγιονσεν INTIME SPORTS

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Γκούντγιονσεν και όπως όλα δείχνουν, στην προπόνηση του Σαββάτου θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή. Παραμένουν ίδιες οι απουσίες.

Την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Καυταντζόγλειο με την Δόξα Δράμας. Από μόνο του το ματς είναι αδιάφορο, καθώς όλα έχουν κριθεί, αλλά η πιθανή παρουσία του Έιντουρ Γκούντγιονσεν, έστω και ως αλλαγή αυξάνει το ενδιαφέρον για τον κόσμο της Ένωσης.

Ο Ισλανδός είναι καλύτερος από προπόνηση σε προπόνηση και πλέον το Σάββατο, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για Θεσσαλονίκη, θα γνωρίζει εάν θα κάνει (ξανά) ντεμπούτο την Κυριακή ή στα πλέι οφ.

Διαβάστε εδώ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την απόφαση του ΣΤΕ να "μπλοκάρει" τα δύο επόμενα στάδια ανάπλασης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Όσον αφορά συνολικά την προπόνηση, ο Έλφαρ Χέλγκασον δεν συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα λόγω ίωσης.

Οι γνωστές απουσίες παρέμειναν, με τους Τραϊανό Δέλλα, Αντώνη Ρίκκα, Γιάννη Κοντοέ και ο Δημήτρη Σιαλμά έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, με την τελευταία προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου (16.00) και εν συνεχεία η ομάδα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη (18.30).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ