ΑΕΚ

Στοπ του ΣτΕ στην ολοκλήρωση του προπονητικού

Στοπ του ΣτΕ στην ολοκλήρωση του προπονητικού
Σπάτα, ΑΕΚ, προπονητικό INTIME SPORTS

Το ΣτΕ έκρινε παράνομο το σχέδιο επέκτασης του έργου στα Σπάτα για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια, δημιουργώντας πρόβλημα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Τον χειμώνα του 2010 το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ άνοιξε της πύλες του για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης, με σκοπό την εκγύμναση των παικτών σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Βέβαια όπως ήταν λογικό κάποιες δουλειές δεν είχαν προλάβει να ολοκληρωθούν, κάτι που ήλπιζαν όλοι πως θα γίνει στη συνέχεια.

Δυο χρόνια μετά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου, ενώ για δεύτερη φορά το ΣτΕ έβαλε στοπ στις προσπάθειες της εταιρείας "ΜΕΣΟΓΑΙ Α.Ε." για ολοκλήρωση του έργου.

Σύμφωνα με την απόφαση λοιπόν του Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ) του υπουργείου Περιβάλλοντος με το οποίο επιχειρείται έγκριση πολεοδομικής μελέτης για έκταση 145 στρεμμάτων στη θέση "Μαζαρέκο" των Σπάτων, κρίθηκε παράνομο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως τα έργα για δυο ακόμα κτήρια που θα στέγαζαν το μουσείο, τα γραφεία της ΠΑΕ και κάποιες άλλες εμπορικές χρήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τα υπόλοιπα τρία γήπεδα για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Πρόβλημα και για τους επενδυτές

Αυτή η απόφαση δημιουργεί πρόβλημα στον ιδιοκτήτη (και μεγαλομέτοχο -μετά τους Supporters-) του προπονητικού κέντρου, Νίκο Νοτιά, καθώς αποτελεί απαγορευτικό σε οποιοδήποτε υποψήφιο επενδυτή θέλει να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσης προκύπτουν και διάφορα ερωτήματα όσον αφορά τη συμφωνία της ΠΑΕ με την εταιρεία "ΜΕΣΟΓΑΙ Α.Ε." για τη χρήση του προπονητικού κέντρου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ