ΑΕΚ

Το πάρτι, η ταρίφα και η... HOLA του ΟΑΚΑ

Το πάρτι, η ταρίφα και η... HOLA του ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Τα απογεύματα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, οι ΑΕΚτζήδες, στήνουν το δικό τους "πάρτι" και κάθε φορά οι "καλεσμένοι" ολοένα και αυξάνονται. Στον ρόλο του οικοδεσπότη, η ΑΕΚ που προσπαθεί να δυναμώσει την "φλόγα" που ανάβει στις κερκίδες κάθε βδομάδα (videos)!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που γίνεται φέτος, κάθε φορά που η ΑΕΚ παίζει εντός έδρας. Οι οπαδοί του δικεφάλου στήνουν ένα πρωτόγνωρο πάρτι στις κερκίδες του Σταδίου, με τους οργανωμένους να δίνουν ρυθμό και όλος ο κόσμος να παίρνει μέρος στην όμορφη αυτή "παράσταση"

Φαίνεται κουραστικό να το επισημαίνουμε συνέχεια, αλλά στο ποδόσφαιρο της χώρας μας που έχει ντέρμπι αιωνίων με ΜΑΤ αντί για φιλάθλους, θα ήταν λάθος να μην το κάνουμε και να μην το διαφημίζουμε.

Άλλωστε υπάρχει αρκετός κόσμος, ανεξαρτήτου ομάδας που θέλει να παρακολουθήσει λίγη μπάλα μαζί με το παιδί του, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και το ΟΑΚΑ φέτος είναι ο Νο1 προορισμός!

Η ταρίφα της ΑΕΚ

Μέσα σε όλο αυτό το γιορτινό κλίμα, παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο και οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα. Όσο πιο γρήγορα η ΑΕΚ ανοίξει το σκορ, τόσο πιο γρήγορα το ενδιαφέρον από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφερθεί στις κερκίδες.

Για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ έχει κόψει ταρίφα στα τελευταία ματς, πετυχαίνοντας 3 γκολ, δίχως να δεχτεί, δίνοντας την ευχαρίστηση στον κόσμο, που μόλις φύγει το άγχος του πρώτου τέρματος ξεκινάει το τραγούδι.

Με κάθε επιπλέον γκολ, η "έκρηξη" χαράς και λατρείας διαφέρει, είτε είναι "χέρια", είτε είναι σύνθημα, είτε είναι....

Η Ισπανική HOLA

Είχε χρόνια να... τιμήσει το γήπεδο που αγωνιζόταν η ΑΕΚ με την παρουσίαση της. Ο λόγος για την Ισπανική HOLA (γνωστό σε μας και ως κύμα) που έκαναν οι οπαδοί της Ένωσης σε όλο το γήπεδο από το 3-0 και μετά, δηλαδή στο 56ο λεπτό.

Μια απίστευτη εκδήλωση από τον κόσμο, συγκλονιστική αν κάτσεις να σκεφτείς ότι αντίπαλος ήταν η Τριγλία για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! Ένα μικρό παράδειγμα για να καταλάβει κανείς το πως εξέλαβε ο κόσμος το παιχνίδι της Κυριακής. Μια από τις στιγμές που έκανε HOLA σε γήπεδο που έπαιζε η ΑΕΚ, ήταν στο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μίλαν!

Το τελικό συμπέρασμα από τα παραπάνω, είναι πως στην Ελλάδα της κρίσης και του προβληματισμού, υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να ξεχάσεις για δύο ώρες όλα τα προβλήματα σου, υπάρχει ένα γήπεδο που έχει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που θα σε ξεσηκώσεις από την θέση, υπάρχει μια ομάδα που αξίζει να αφήσεις τον καναπέ για να βρεθείς κοντά της για να ζήσεις και εσύ το: "ΑΕΚ - Τριγλία 3-0" σε... στίχους και μουσική του κόσμου της!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ