ΑΕΚ

Το "αόρατο" δάνειο φέρνει αποκλεισμό!

Το "αόρατο" δάνειο φέρνει αποκλεισμό!
ΑΕΚ - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Η άρνηση του φερόμενου ως δανειστή για την εκταμίευση του δανείου (1,2 εκατ. ευρώ) με την πρόφαση της Εφορίας, αποδεικνύεται καταστροφική για την προσπάθεια της ΑΕΚ να εξασφαλίσει αδειοδότηση. Άρχισαν τα παράπονα από εκείνους που δέχθηκαν τους διακανονισμούς.

Δεν μπορείς να ζητάς τα ρέστα από κάποιον που προτίθεται να σου δανείσει χρήματα για να βγεις από το αδιέξοδο και ξαφνικά αποφασίζει ότι δεν τον συμφέρει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Άλλοι οδήγησαν την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο, πρωτίστως οι αμέτοχοι που δεν φρόντισαν να καταβληθούν τα χρήματα προς την Εφορία για την προβλεπόμενη δόση του "44".

Ωστόσο ο Χάρης Οικονομόπουλος φέρεται ότι άλλα είχε υποσχεθεί στους διοικούντες την ΑΕΚ και σε άλλες κινήσεις προέβη τις τελευταίες ημέρες. Υπήρχε η σιγουριά ότι τα χρήματα ήταν στην Κύπρο και περίμεναν, ωστόσο οι συνεχιζόμενες προφάσεις έφερναν και νέες καθυστερήσεις.

Στο τέλος, όταν προτάθηκε από την πλευρά της ΠΑΕ η φόρμουλα της δανειακής σύμβασης με σκοπό να μπουν τα χρήματα απευθείας σε λογαριασμούς παικτών και προπονητών που είχαν συμφωνήσει σε διακανονισμούς, ο εν λόγω δικηγόρος ανακοίνωσε το… απαγορευτικό!

Να μπουν τα χρήματα τώρα!

H AEK ωστόσο έλυσε το θέμα της με την εφορία (και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ανδρέα Δημητρέλλο για την προσπάθεια και το τρέξιμό του), πήρε ενημερότητα και πλέον περιμένει την εκταμίευση του ποσού για να δει αν προλαβαίνει να κάνει τις απαιτητές πληρωμές.

Οι διοικούντες φοβούνται ότι αν η UEFA δεν θα δώσει άλλη παράταση (δεν προβλέπεται τέτοιο παραθυράκι) για την υποβολή των αποδεικτικών πληρωμών, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός είναι απίθανο να αποφευχθεί.

Όλη αυτή η ομολογουμένως συγκινητική και ανιδιοτελής προσπάθεια των Γκρέταρσον, Δημητρέλλου και Μπόβαλη να προχωρήσουν σε διακανονισμούς (τοίχο βρήκαν μόνο στους Κάρλος και Βάργκας, αλλά έπεισαν και τους πλέον ανένδοτους Χιμένεθ, Μπλάνκο, Γκερέιρο και Νασούτι να υπογράψουν) πέφτει στο κενό εξαιτίας του… «αόρατου» δανείου που περίμενε κάπου στην Κύπρο.

Τι περιμένει την Ένωση στη συνέχεια; Οι εφέσεις όλων εκείνων που βρίσκονται στο εξωτερικό και περιμένουν τα οφειλόμενα. Τα ποσά θα διπλασιαστούν, η ΑΕΚ θα καταρρεύσει, θα αποκλειστεί από την UEFA και ακολούθως δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών, άρα θα αναγκαστεί να παίζει με παίκτες κάτω των 22 ετών. Μοιάζει με σχέδιο; Ενδεχομένως και να είναι…

Ήδη τα τηλέφωνα στην εταιρεία άρχισαν να χτυπούν από τους εκνευρισμένους ατζέντηδες που περίμεναν σήμερα να δουν τα χρήματα των πελατών τους και δεν είδαν ούτε ευρώ από τα διακανονισμένα…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ