ΑΕΚ

To video του ΑΕΚ ΤV: Έντεκα λεπτά γλεντιού στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε σε βίντεο από την κάμερα του AEK TV τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν από τους παίκτες της ΑΕΚ και το τεχνικό επιτελείο μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Μέσω ενός 11λεπτου VIDEO η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να μεταφέρει μέσω της κάμερας του ΑΕΚ TV τα όσα ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι πανηγυρισμοί, ο γύρος του θριάμβου, τα τραγούδια, η αποθέωση του κόσμου, τα χέρια που... έδωσε ο Λαμπρόπουλος σε όλο το ΟΑΚΑ και οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΑΕΚ αναφέρει:

"«Μεθυσμένη πολιτεία» το Ολυμπιακό Στάδιο χθες βράδυ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες και οι οπαδοί έστησαν πανηγύρι, όμως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο όλων. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ήταν πια η στιγμή να αρχίσει η γιορτή που όλοι περιμέναμε!

Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στις στιγμές χαράς με τη λήξη του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον γύρο θριάμβου των... τρελαμένων πρωταθλητών, στο «όλε-όλε» που οργάνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, δίνοντας το σύνθημα σε εξήντα χιλιάδες κόσμο, και βέβαια μέσα στα αποδυτήρια όπου η έκσταση και η... παράνοια έφτασαν στο απόγειό τους.

Μοναδικές, ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές και εικόνες από αυτές που η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ζήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να χαρίσει στον κόσμο της ξανά και ξανά στα χρόνια που έρχονται".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ