ΑΕΚ

Το τρικ με Μάνταλο και Μπακασέτα

Το τρικ με Μάνταλο και Μπακασέτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις έδειξε πως προσανατολίζεται σ' ένα σχήμα 4-2-3-1 για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η δοκιμή με Μάνταλο και Μπακασέτα, "σμίγει" ξανά το δίδυμο Σιμόες και Γιόχανσον.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια του Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν ειδικών συνθήκων. Σ' αυτό με τον Πανιώνιο είχε μόλις προλάβει να κάνει τρεις προπονήσεις και γι αυτό κράτησε το σύστημα από το αμέσως προηγούμενο ματς της Ένωσης, ενώ με την Κέρκυρα ο Μοράις ήθελε να κάνει και αλλαγές και δοκιμές.

Αντίθετα ,το παιχνίδι της Κυριακής (30/10) με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο για το οποίο η προετοιμασία είχε κανονικές συνθήκες. Και το πρώτο με σχεδόν άδειο απουσιολόγιο (μόνο ο Λέσκοτ είναι τραυματίας). Εκείνο που φάνηκε στη σημερινή (28/10) προπόνηση στα Σπάτα, είναι πως ο Μοράις προσανατολίζεται σε επιστροφή στην... κανονικότητα, ως προς το σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να προσανατολίζεται σε επιστροφή στο 4-2-3-1. Ένα σχήμα που οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν δουλέψει περισσότερο από κάθε άλλο. Αλλά και ο Μοράις εφάρμοζε πέρυσι στην Αντάλιασπορ.

Εκείνο που δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τον Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης και τον Μάνταλο, τον Μπακασέτα και τον Ροντρίγκες, στην τριάδα ακριβώς από πίσω. Αλλά με τον αρχηγό της ΑΕΚ να κινείται περισσότερο στο δεξί άκρο και τον Μπακασέτα περισσότερο στον άξονα πίσω από τον φορ. Πάντως, ο Μάνταλος με τον Μπακασέτα άλλαζαν μεταξύ τους θέσεις.

Στα αμυντικά χαφ "σμίγει" ξανά το δίδυμο Σιμόες και Γιόχανσον, στα δυο άκρα της άμυνας ο Γκάλο με τον Ντίντακ και στα στόπερ ο Τσιγκρίνσκι με τον Κολοβέτσιο.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Ροντρίγκες η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
"Ούγκο, αυτό θέλουμε από εσένα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ