ΑΕΚ

Το "ντόμινο" με Κρκιτς και Αραούχο σε Λας Πάλμας και ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο περιμένει τη μεταγραφή ενός εκ των Λοΐκ Ρεμί ή Μπόγιαν Κρκιτς στη Λας Πάλμας προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Πώς διαμορφώνεται το "ντόμινο".

Η ΑΕΚ περιμένει την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, αλλά το μέλλον του "Τσίνο" εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την άφιξη ενισχύσεων στη Λας Πάλμας.

Αυτή τη στιγμή δύο είναι οι ξεκάθαροι στόχοι της ισπανικής ομάδας για την επίθεση. Η "ουνιόν" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο Γάλλο, Λοΐκ Ρεμί, και τον 27χρονο Ισπανό, Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο δεύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή και οι διαπραγματεύσεις της Λας Πάλμας με τη Στόουκ έχουν κορυφωθεί. Άλλωστε, θέλει και ο ίδιος ο Κρκιτς να επιστρέψει στην Ισπανία. Μπορεί τις τελευταίες ώρες στο κόλπο απόκτησής του να έχει μπει και η Αλαβές, αλλά όπως επισημαίνουν τα ισπανικά media το προβάδισμα της ομάδας των Κανάριων Νήσων είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τον Γάλλο φορ, μπορεί η Κάλιαρι να παραιτήθηκε από τη διεκδίκησή του, αλλά και οι Ισπανοί φαίνεται να κουράστηκαν από το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι και τον Γάλλο.

Αυτή η καθυστέρηση, κωλυσιεργεί και την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Η Ένωση είναι κοντά σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας, ενώ είναι δεδομένη και η πρόθεση του παίκτη για επιστροφή στο "Δικέφαλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ