ΑΕΚ

Το μυστικό του Λάζαρου και η αφιέρωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΦΑΣΗ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΚΟΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (1-2) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΦΑΣΗ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΚΟΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (1-2) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το νικητήριο γκολ – φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στη Ριέκα έχει… παρασκήνιο αλλά και είναι αφιερωμένο εξαιρετικά. (VIDEO)

Κάθε σημαντικό γκολ, ειδικά όταν έρχεται από στημένη φάση, έχει την δική του ιδιαίτερη ιστορία. Ίσως και το έντονο… παρασκήνιο. Για το γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Ριέκα και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ, ήδη αποκάλυψε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, πως είχε αναθέσει την εκτέλεση του φάουλ στον Τάσο Μπακασέτα.

Όταν όμως ήδη το… ύφος του Λάζαρου, άλλαξε γνώμη. Υπάρχει όμως και ένα μυστικό, πίσω από την άψογη εκτέλεση. Ο Χριστοδουλόπουλος κοίταξε όχι μία, αλλά δυο φορές προς το σημαιάκι του κόρνερ, πριν εκτελέσει το φάουλ. Όχι τυχαία. Το σημαιάκι έδειξε στον Λάζαρο πως φυσούσε και αυτό τον βοήθησε ώστε να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως πίσω απ’ αυτό το μυστικό του Χριστοδουλόπουλου, βρίσκονται οι συμβουλές ενός… μετρ των εκτελέσεων φάσεων. Ενός ανθρώπου που πάντα πρόσεχε και την τελευταία λεπτομέρεια, όταν ετοιμαζόταν να εκτελέσει φάουλ. Και αυτό ήταν το δικό του μυστικό. Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν αυτός που είχε συμβουλέψει τον Λάζαρο να προσέχει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Και ο Χριστοδουλόπουλος το θυμήθηκε, την κατάλληλη στιγμή. Και φυσικά το γκολ ήταν εξαιρετικά αφιερωμένο.

"Αφιερώνω το γκολ σ’ έναν μάγο του ποδοσφαίρου. Όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε και μου έλεγε πως πρέπει να προσέχω και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είδα που φυσούσε από το σημαιάκι του κόρνερ και γι αυτό σκόραρα και του το αφιερώνω" δήλωσε ο Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, στην κάμερα της Cosmote tv.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ ώριμη για όλα
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Δύο σερί νίκες στην Ευρώπη η ΑΕΚ μετά το 2006
Τα γκολ στο Ριέκα-ΑΕΚ
Χιμένεθ: "Το βλέμμα του Λάζαρου δεν μου άφησε περιθώριο"
Μελισσανίδης: "Έχουμε και συνέχεια"
Έτσι μετέδωσε την σπουδαία νίκη της ΑΕΚ ο Sport24 Radio 103,3

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ