ΑΕΚ

Το μυαλό στον Ολυμπιακό

Το μυαλό στον Ολυμπιακό
ΑΕΚ πανηγυρική INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη με 4-1 κόντρα στα Χανιά, άπαντες στην ΑΕΚ ξεκινούν την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγκέντρωση, χαμηλοί τόνοι και πολύ δουλειά.

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και οι ποδοσφαιριστές του αναφέρουν συνεχώς ότι κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα λοιπόν ήρθε η στιγμή που άπαντες θα ρίξουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Κιτρινόμαυροι, περιμένουν πώς και πώς τον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο για να καταφέρουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που αυτοί θέλουν πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και ήρεμοι.

Οι παίκτες γνωρίζουν καλά ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο, αλλά είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% τους ώστε να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Μεγάλη επίδραση πάνω τους έχει φυσικά και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος γνωρίζει καλά τι θα πει ντέρμπι και το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα λόγια του θα προσπαθεί να τους «ανεβάσει» και να τους καθοδηγήσει στο πως πρέπει να διαχειριστούν το συγκεκριμένο ματς, καθώς στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έχει ήδη ρολάρει και αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο.

Πλέον αυτό που περιμένουμε είναι η ανακοίνωση της αποστολής, ώστε να δούμε σε ποιους παίκτες υπολογίζει ο Δέλλας.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ