ΑΕΚ

Το μήνυμα του Χιμένεθ

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Λακωνική ομιλία του Ισπανού τεχνικού στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που αφορούσε την διαχείριση του ρόστερ

Είναι ξεκάθαρο πως η βασική διαφορά του φετινού ρόστερ της ΑΕΚ, με το περσινό, είναι πολλές ποιοτικές επιλογές, σε κάθε μια από τις θέσεις της ενδεκάδας. Κάτι που εκ των πραγμάτων αποτελεί ευχή και κατάρα για τον οποιονδήποτε προπονητή.

Για παράδειγμα, στη Ριέκα, ο Σέρχιο Αραούχο έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά, ο Άρνορ Τρίστασον έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ ήταν εκτός αποστολής. Δεδομένα ο Μανόλο Χιμένεθ θα χρειαστεί να κρατήσει ισορροπίες στη διαχείριση. Όπως επίσης είναι δεδομένο, πως με το βαρύ πρόγραμμα συνεχόμενων παιχνιδιών που η ΑΕΚ έχει (τουλάχιστον) μέχρι τον Δεκέμβρη, θα χρειαστεί να είναι ετοιμοπόλεμοι, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Πάνω σ’ αυτά τα δυο δεδομένα, ήταν το μήνυμα που αποφάσισε να στείλει ο Χιμένεθ στην προπόνηση της Παρασκευής (15/9) στα Σπάτα. Την πρώτη μετά τον θρίαμβο στη Ρίεκα. Άλλωστε οι πανηγυρισμοί έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να κοπάσουν. Και ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε αυτό το τάιμινγκ, για να στείλει το μήνυμα του. «Στα μάτια τα δικά μου, είστε όλοι οι ίδιοι. Και σας υπολογίζω όλους το ίδιο» τόνισε μεταξύ άλλων σε μια σύντομη ομιλία που έκανε ο Χιμένεθ στους παίκτες και μάλιστα ούτε καν εντός γηπέδου, όπως συνήθως. Με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανά πάσα στιγμή έτοιμους να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ