ΑΕΚ

Το καλύτερο καλοκαίρι του Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μάρκο Λιβάγια EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από τους προφανείς λόγους που ο Λιβάγια είναι πανευτυχής για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για ελεύθερη μεταγραφή στην ΑΕΚ, έχει και ακόμα έναν που αφορά το καλοκαίρι του.

Η επιθυμία του Μάρκο Λιβάγια να παραμείνει στην ΑΕΚ ήταν δεδομένη. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να την είχε εκφράσει με καλύτερο τρόπο ο Κροάτης επιθετικός, από την υπογραφή που είχε σπεύσει να βάλει εδώ και αρκετούς μήνες, σε τριετές συμβόλαιο. Επομένως υπάρχουν εξαιρετικά προφανείς οι λόγοι που ο Λιβάγια είναι πανευτυχής από τις εξελίξεις και από το γεγονός πως η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν, στέλνοντας και το έμβασμα στην Λας Πάλμας.

Όμως για τον Κροάτη επιθετικό, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος για να χαμογελά πλατιά. Ο Λιβάγια θα περάσει το καλύτερο καλοκαίρι του, μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια. Και αυτό διότι θα μπορέσει να κάνει επιτέλους διακοπές και να ξεκουραστεί, χωρίς να έχει άγχος για το μέλλον του και εκκρεμότητα με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρυσι τέτοια εποχή, είχε φτάσει ακόμα και να ενοχλείται από τις πιεστικές ερωτήσεις των Ισπανών δημοσιογράφων για το μέλλον του. Διότι δεν είχε ιδέα αν θα συνεχίσει στην Λας Πάλμας ή αν θα δοθεί δανεικός ή ακόμα και με ελεύθερη μεταγραφή. Ήταν μ’ ένα τηλέφωνο στο χέρι, μέχρι να καταλήξει τελικά να συμφωνήσει με την ΑΕΚ και να ταξιδέψει την 1η Ιούλη στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Το καλοκαίρι του 2016 ήταν επίσης μέσα στην… αβεβαιότητα για τον Λιβάγια. Και επίσης ήταν συνεχώς μ’ ένα τηλέφωνο στο χέρι. Μέχρι τελικά να υπογράψει στα τέλη Ιουλίου με την Λας Πάλμας. Ενώ ακόμα πιο ζόρικο, ήταν για τον Κροάτη επιθετικό το καλοκαίρι του 2015, όταν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και τον Αύγουστο, για να καταλήξει τελικά από την Ρούμπιν Καζάν στην Έμπολι. Και ήταν ένα πραγματικά ζόρικο καλοκαίρι για τον Λιβάγια.

Φέτος είναι η πρώτη φορά, που ο Κροάτης επιθετικός θα κάνει τις διακοπές του, χωρίς να έχει στο μυαλό του καμία εκκρεμότητα, ως προς το μέλλον του. Έκλεισε ήδη το θέμα με την ΑΕΚ και μάλιστα όπως το επιθυμούσε ο ίδιος ο Κροάτης. Και τώρα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει και το σώμα του, αλλά και το μυαλό του. Κάτι που είχε τεράστια ανάγκη και ο Λιβάγια, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά από μια τόσο έντονη και μακριά σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ