ΑΕΚ

Τι περιμένει η ΑΕΚ από την Petite Chateau

Τι περιμένει η ΑΕΚ από την Petite Chateau
INTIME SPORTS

Τα δύο εκατ. ευρώ μετρητά ως την ερχόμενη Τρίτη, η διαδικασία ελέγχου, οι ασφαλιστικές δεικλίδες και το ποσοστό συμμετοχής στη μετοχική σύνθεση.

Διευκρίνσεις και θέσεις υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση (www.tovima.gr) της εφημερίδας «Το Βήμα» σε ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με αυτές, οι διοικούντες την ΠΑΕ εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί απέναντι στις προθέσεις της Petite Chateau.

Περιμένουν την καταβολή 2 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ως την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προχωρήσουν σε περεταίρω διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της εν λόγω εταιρείας στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ και επισημαίνουν ότι οφείλουν να εξετάζουν εξονυχιστικά οποιαδήποτε πρόταση αφορά στην σημαντική οικονομική ενίσχυση της εταιρείας. Ιδού όσα αναφέρονται από ανθρώπους της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

1. " Είμαστε άκρως επιφυλακτικοί και καθόλου βέβαιοι ακόμα ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουμε ζητήσει σε αρχικό στάδιο ώστε μετά να μπούμε σε φάση διαπραγμάτευσης για κάτι μεγαλύτερο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι επιθυμούν την ισχυροποίηση της ΑΕΚ καθώς και τη μόνιμη παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ".

2. " Ζητήσαμε να μπουν στο λογαριασμό της ομάδας 2 εκατ. ευρώ ως την ερχόμενη Τρίτη όταν και λήγει η προθεσμία καταβολής των χρημάτων. Αν δεν συμβεί αυτό δεν θα έχουμε πλέον να συζητήσουμε τίποτα περισσότερο μαζί τους. Εφόσον συμβεί, τότε θα ανοίξει ένας νέος κύκλος διαπραγμάτευσης για περισσότερο ενεργό ρόλο της εν λόγω εταιρείας στην ΑΕΚ. Σε πρώτη φάση, έχουν την πρόθεση να βάλουν στην ΠΑΕ δέκα εκατ. ευρώ ως το ερχόμενο καλοκαίρι".

3. " Εμείς ως διοίκηση, οφείλουμε να εξετάζουμε κάθε σοβαρή πρόταση που αφορά στην ομάδα. Το ίδιο έγινε και με την περίπτωση Κοζώνη στον οποίο δόθηκαν μεγάλα περιθώρια για να αποδείξει ότι είναι φερέγγυος. Το ίδιο απαιτούμε και τώρα. Έχουμε υποχρέωση να εξετάζουμε προτάσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν λύση στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε συζήτηση για περαιτέρω συμφωνία αν δεν μπουν τα 2 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ ως πρώτη πιστοποίηση της οικονομικής ρευστότητας, άνεσης και φερεγγυότητάς τους. Αν γίνει αυτό σε πρώτο στάδιο, τότε θα συζητήσουμε και για κάτι περισσότερο".

4. " Γράφονται διάφορα για τις προθέσεις τους όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν ισχύουν αυτά, τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας θα εξακολουθούν να ανήκουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν θα εκποιηθούν. Θα μπουν ασφαλιστικές δικλείδες σε αυτά τα θέματα, δεν θα το αφήσουμε έτσι" .

Στο δια ταύτα, η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει από τους ανθρώπους της Petite Chateau να αποδείξουν με την καταβολή 2 εκατ. ευρώ ότι δικαιούνται να μπουν σε διαπραγμάτευση για τη συμμετοχή τους στη μετοχική ομάδα της Ένωσης. Μόλις αυτό συμβεί, θα υπάρξουν άμεσα πληρωμές ποδοσφαιριστών και υπαλληλικού προσωπικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ