ΑΕΚ

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον "γάμο" ΑΕΚ-Λίνεν

Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον "γάμο" ΑΕΚ-Λίνεν

Ως τον άνθρωπο που καλείται να σώσει την ΑΕΚ από την καταστροφή του υποβιβασμού παρουσιάζουν τον Έβαλντ Λίνεν τα ξένα ΜΜΕ, σχολιάζοντας την πρόσληψη του Γερμανού προπονητή από τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Έβαλντ Λίνεν πλησιάζει στα 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας έχοντας ήδη διψήφιο αριθμό ομάδων στις οποίες έχει εργαστεί και η συμφωνία του με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και από τα ξένα ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η είδηση της πρόσληψης του Γερμανού από τον ελληνικό σύλλογο σχολιάστηκε όχι μόνο στην πατρίδα του Λίνεν αλλά και από αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε αναλυτικά:

Gazzetta.it

Η ΑΕΚ προσέλαβε ως νέο τεχνικό της τον Γερμανό Έβαλντ Λίνεν. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο έναντι 100.000 ευρώ τη σεζόν για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος απολύθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα της σεζόν. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούνιο, μπορεί να επεκταθεί για μία ακόμα σεζόν.

Sportmediaset.it

H AEK αποφάσισε να εμπιστευτεί την τύχη της στον Έβαλντ Λίνεν. Ο 59άχρονος Γερμανός τεχνικός είναι ο νέος προπονητής της ελληνικής ομάδας με την οποία συνδέθηκε με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν την επόμενη σεζόν. Η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ ήταν ο πρώην παίκτης των Λάτσιο, Πάρμα και Ίντερ Σέρτζιο Κονσεϊσάο, νυν προπονητής της Ολιανένσε, όμως η διαιπραγμάτευση σταμάτησε επειδή ο λουζιτανός σύλλογος απαιτούσε 250.000 ευρώ ως αποζημίωση για να σπάσει το συμβόλαιό του.

Kicker.de

Ο Έβαλντ Λίνεν επιστρέφει στην Ελλάδα. Ο 58άχρονος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση την ΑΕΚ. Η προηγούμενη ομάδα που κοουτσάρισε ο παλιός Γερμανός διεθνής ήταν η Αρμίνια Μπίλεφελντ ενώ τώρα έρχεται στην Αθήνα για ένα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην ελληνική πρωτεύουσα πρέπει να σώσει την ιστορία ενός συλλόγου που είναι τελευταίος στη βαθμολογία και απειλείται με υποβιβασμό.

Mercato.com

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την πρόσληψη του Έβαλντ Λίνεν ως προπονητή. Υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Eurosport

Ο προβληματικός γίγαντας της Αθήνας, ΑΕΚ, προσέλαβε ως τεχνικό τον Έβαλντ Λίνεν μετά από ένα τρομερά κακό ξεκίνημα στην ελληνική Super League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ