ΑΕΚ

Λίνεν στο Sport24.gr: "Τεράστια πρόκληση η ΑΕΚ"

Λίνεν στο Sport24.gr: "Τεράστια πρόκληση η ΑΕΚ"
Λίνεν INTIME SPORTS

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν, μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr και αφού επιβεβαίωσε την συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε: "Είναι τεράστια πρόκληση η ΑΕΚ για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος"

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr, καθώς ο Γερμανός τεχνικός τρέχει να ετοιμαστεί προκειμένου να προλάβει την πτήση για Ελλάδα και το βράδυ της Τετάρτης να βρίσκεται στην χώρα μας.

Ο συμπαθής Γερμανός προπονητής, στις πρώτες δηλώσεις έδειξε φανερά ικανοποιημένος και χαρούμενος για την θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων: "Βρίσκομαι στην διαδικασία προετοιμασιών. Ναι είναι οριστικό, συμφώνησα με την ΑΕΚ"

"Τεράστια πρόκληση με πολύ δουλειά"

Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου δεν έκρυψε την δίψα του προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα: "Είναι πραγματικά τεράστια πρόκληση για μένα η ΑΕΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαίο κόσμο. Ξέρω ότι είναι δύσκολη αποστολή, χρειάζεται πολύ δουλειά, αλλά είναι τεράστια πρόκληση".

Αναγνωρίζοντας την κατάσταση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο κ. Λίνεν, τον ρωτήσαμε για το ταξίδι του προς την χώρα μας: "Ναι ετοιμάζομαι για να ρθω. Θα τα πούμε από κοντά στην Αθήνα"

Νωρίτερα το Sport24.gr σας μετέφερε πρώτο την συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον έμπειρο Γερμανό τεχνικό

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ