ΑΕΚ

Θολό το τοπίο με Κετσπάγια

Θολό το τοπίο με Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά τη νίκη στην Λάρισα, κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ήταν δεδομένο και κοινό μυστικό, πως αν δεν είχε κερδίσει η ΑΕΚ στην Λάρισα, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα επέστρεφε ως προπονητής της στην Αθήνα. Κάτι άλλωστε, το οποίο γνώριζε και ο ίδιος ο Γεωργιανός τεχνικός, που είχε κάνει λόγο περί επιβίωσης, ήδη πολλές μέρες πριν από το ματς. Ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που δεν έβαζαν καν το χέρι τους στην… φωτιά, πως δεν θα προκύψουν εξελίξεις στον πάγκο της ΑΕΚ, ακόμα και μετά από νίκη. Και αυτή είναι μια τάση που παραμένει ισχυρή εντός της ομάδας και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, για το μέλλον του Κετσπάγια στην Ένωση. Ακόμα και μετά το αποτέλεσμα στη Λάρισα.

Άλλωστε στην ΑΕΚ υπήρξε και πάλι προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα που έδειξε η ομάδα στην Λάρισα, ακόμα και στο διάστημα που είχε έντεκα παίκτες και προβάδισμα στο σκορ. Δεν φαίνεται δηλαδή να προκύπτει αναστροφή του κλίματος για τον Κετσπάγια, παρά τη νίκη. Τουλάχιστον όχι πλήρης. Βεβαίως από την άλλη μεριά, τα χρονικά περιθώρια μέσα στα οποία μπορεί να κινηθεί η ΑΕΚ, είναι εξόχως στενά. Το επόμενο ματς πρωταθλήματος, είναι σε ορίζοντα μόλις τεσσάρων ημερών. Χρόνος ελάχιστος δηλαδή. Επίσης η νίκη είναι νίκη και είναι πρακτικά δύσκολο να προχωρήσει αλλαγή μετά από θετικό αποτέλεσμα. Όμως υπάρχουν «φωνές» που επιμένουν πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, προκειμένου να προχωρήσει σωστά η ΑΕΚ.

Στην εξίσωση υπάρχει και η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αποφασισμένος να παλέψει, όσο χρόνο έχει

Πριν από το ματς με την Λάρισα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία, πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αμέσως μετά, θα δηλώσει παραίτηση. Και μάλιστα το σενάριο «έδενε» και με τις εξελίξεις στην Ανόρθωση, η οποία πλέον ψάχνει για προπονητή. Ωστόσο η φημολογία δεν επιβεβαιώθηκε. Ούτε από τις δηλώσεις του Κετσπάγια, φάνηκε τέτοια πρόθεση. Μάλιστα ο Γεωργιανός τεχνικός παρέπεμψε την προσπάθεια για «επιβίωση» στο επόμενο παιχνίδι. Φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή, να δουλεύει ξέροντας πως σε κάθε ματς «παίζει» την θέση του. Ενώ είναι πιθανό και να αλλάξει η στάση του Κετσπάγια, αν αφουγκραστεί αρνητικό κλίμα στην ΑΕΚ, παρά το αποτέλεσμα στην Λάρισα.

Το σίγουρο είναι πως το τοπίο είναι θολό. Η ΑΕΚ έχει κανονικά προπόνηση σήμερα (18/10) το απόγευμα στα Σπάτα, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για ξεκούραση, με δεδομένο πως το ματς με τον Πανιώνιο είναι το προσεχές Σάββατο (22/10).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ