ΑΕΚ

Τέλος η σεζόν για Σιαλμά, πάει Μόναχο για εξετάσεις!

Τέλος η σεζόν για Σιαλμά, πάει Μόναχο για εξετάσεις!
INTIME SPORTS

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς είναι το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Δημητρη Σιαλμά και σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, αποφασίστηκε να εξεταστεί στο Μόναχο από ειδικό γιατρό. Τέλος η σεζόν για τον επιθετικό της ΑΕΚ.

Το πρόβλημα στους κοιλιακούς, βασανίζει τον Δημήτρη Σιαλμά πριν από την έναρξη των πλέι οφ. Με τις κατάλληλες θεραπείες κατάφερε να αγωνιστεί σε περίπου τρία ημίχρονα (ΠΑΟΚ- ΠΑΟ), αλλά οι ενοχλήσεις έγιναν εντονότερες με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπουν να γυμναστεί και να αγωνιστεί σε κανονικό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο άσος της ΑΕΚ πήρε διήμερη άδεια από τον Κωστένογλου και πέταξε για Μόναχο, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό γιατρό πάνω στους συγκεκριμένους τραυματισμούς.

Ο γιατρός στο Μόναχο, θα αποφασίσει αν ο Δημήτρης ακολουθήσει νέα θεραπεία ή θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς (ενόψει καλοκαιριού). Η επιστροφή του αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης.

Ως εκ τούτου, η σεζόν τελείωσε για τον επιθετικό του δικεφάλου στο 45ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για τα πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ