ΑΕΚ

Τελικές αποφάσεις από Δευτέρα

Τελικές αποφάσεις από Δευτέρα
Νικολαϊδης Κούλης INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Νικολαϊδη, Κούλη, Παππά και Κανελλόπουλου. Σκέψεις για άμεση εισροή 2.5 ευρώ. Από Δευτέρα οι τελικές αποφάσεις.

Η αγωνία των φίλων της ΑΕΚ θα πάρει παράταση μέχρι την Δευτέρα, καθώς το ραντεβού ανάμεσα σε Νικολαϊδη, Κούλη, Παππά και Κανελλόπουλο ολοκληρώθηκε χωρίς να παρθούν τελικές αποφάσεις.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι αρχικές σκέψεις είναι να μπουν στα ταμεία κοντά στα 2.5 με 3 εκ. ευρώ για τα χρέη που προκύπτουν από το 2004 μέχρι και φέτος, αν και η ΑΕΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον 8 εκ. ευρώ όπως είπε στον Βαγγέλη Αρναούτογλου ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Δημητρέλος.

Από εκεί και πέρα πρωταρχικός τους στόχος είναι να εξοφληθεί το δάνειο προς την Μόργκαν Στάνλεϊ, κάτι που θα ανοίξει και το δρόμο για υποψήφιους επενδυτές που πλέον έχουν έναν επιπλέον λόγο να έρθουν στην ΑΕΚ μετά τις εξελίξεις με το γηπεδικό.

Ενήμεροι είναι και οι Γκούμας και Χατζηιωάννου οι οποίοι ενδεχομένως να πάρουν μέρος στη συμμετοχή στο δάνειο. Από εκεί και πέρα χρήματα για τα χρέη δύσκολα θα βάλουν, καθώς κατά την αποχώρηση τους πλήρωσαν.

Ενήμερος είναι και ο Νίκος Νοτιάς που όπως είναι γνωστό έχει πρόθεση να ακολουθήσει τις αποφάσεις των μετόχων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ