ΑΕΚ

Τελευταίο παιχνίδι για Καράμπελα!

Τελευταίο παιχνίδι για Καράμπελα!
Καράμπελας INTIME SPORTS

Μέσα σε όλες τις αποδεσμεύσεις και τις σκέψεις περί αποχώρησης, υπήρχε και προπόνηση ενόψει Εργοτέλη. Στην αποστολή ο Καράμπελας παρότι από Δευτέρα φεύγει για Γερμανία.

Μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά η Ένωση έχει αγώνα το Σάββατο για την Superleague με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Η ζωή συνεχίζεται...

Στην σημερινή προπόνηση ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς(μπήκε στην αποστολή), ενώ ο Γρηγόρης Μάκος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Εκτός αποστολής έμειναν Γεωργέας (λόγους ξεκούρασης), Μάκος(τραυματίας), Λεονάρντο (τιμωρημένος) και Χέλγκανσον (λόγους τακτικής).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και στο τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους20 παίκτες που αναχωρούναπόψε για το Ηράκλειο. Μαζί και ο Νίκος Καράμπελας που αναμένεται στην Κρήτη να κάνει την τελευταία του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς,Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ,Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ