ΑΕΚ

Τελειώνει του Ρόβα, στα υπόψιν και ο Μανιάς

Τελειώνει του Ρόβα, στα υπόψιν και ο Μανιάς

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε με τον Απόλλωνα και σύντομα αναμένεται να δοθεί τέλος στη σχέση του με την ομάδα της Ριζούπολης ώστε να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Στα υπόψιν πάντα και ο Μανιάς,

Ο Βασίλης Ρόβας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ όπως έχετε ενημερωθεί από το ΑΕΚ1924.gr, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες με τον Απόλλωνα σύμφωνα με τον μάνατζερ του.

Η συνάντηση ήταν να γίνει χθες (3/6), ωστόσο πήρε αναβολή μιας μέρας με τις δύο πλευρές να συναντιούνται σήμερα το μεσημέρι και τον μάνατζερ του παίκτη, μετά το τέλος της να τονίζει ότι υπάρχουν ακόμα κάποια ανοικτά θέματα, χωρίς να ξεκαθαρίζει όμως τι αφορούν.

Πάντως, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με την Ένωση.

Στα υπόψιν πάντα και ο Μανιάς

Κινήσεις που θα ταράξουν τα νερά θέλουν να κάνουν στην ΑΕΚ και ο Μιχάλης Μανιάς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο σέντερ φορ του Απόλλωνα Σμύρνης είναι εξαιρετική λύση ειδικά από την στιγμή που οι υποθέσεις των Καμπάνταη, Ναζλίδη και Παπαδόπουλου δυσκολεύουν .

Στην Ένωση γνωρίζουν ότι για τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν και άλλες προτάσεις από ομάδες εντός και εκτός συνόρων αλλά και η επιθυμία του Απόλλωνα να τον κρατήσει στην ομάδα, ωστόσο θέλουν άμεσα να κλείσουν συμφωνία μαζί του καθώς έχει όλες τις προδιαγραφές που θέλουν οι Κιτρινόμαυροι εξετάζοντας έναν ποδοσφαιριστή.

Είναι νεαρός, ταλαντούχος και δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ