ΑΕΚ

Τελειώνει με Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ

Τελειώνει με Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ

Είναι δεδομένο ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο αυτό που περιμένει ο Αλγερινός είναι να λύσει το συμβόλαιο του για να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφή του στην ΑΕΚ.

ΟΡάφικ Τζιμπούρ αποτελεί τον διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη και η επιστροφή του στην ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ.

Οι Άγγλοι έχουν κάνει ήδη δύο προσθήκες στη συγκεκριμένη θέση και δύσκολα θα... πληρώνουν δύο χρόνια τον "τρομοκράτη" για να κάθεται. Γι' αυτό και οι δύο πλευρές ψάχνουν λύση έτσι ώστε να διακοπεί το συμβόλαιο του Τζιμπούρ με την ομάδα και να λάβει κάποια χρήματα σαν αποζημίωση.

Η επιθυμία του Τίγρη να φέρει πίσω στην ΑΕΚ τον Τζιμπούρ είναι γνωστή, γι' αυτό και οι Κιτρινόμαυροι δεν έκλεισαν ποτέ την πόρτα στον Αλγερινό από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν υπολογίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πλέον, είναι θέμα χρόνου να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο και εν συνεχεία η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του . Ο ίδιος έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και περιμένει τηλεφώνημα από τη Νότιγχαμ για να πάρει το «διαζύγιο» με τους Άγγλους και εν συνεχεία να ξεκινήσει συζητήσεις με την Ένωση.

Η ΑΕΚ θέλει, ο Τζιμπούρ θέλει και όλα κρίνονται από τη Νότιγχαμ, με την υπόθεση πάντως να ξεκαθαρίζει οριστικά τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ