ΑΕΚ

Τακτική, φωνές Τράι και δοκιμή 11άδας

Τακτική, φωνές Τράι και δοκιμή 11άδας
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε η ΑΕΚ στο Πήλιο, ο Τραιανός Δέλλας δούλεψε στην τακτική και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη από την άμυνα. Σκέψεις για την 11αδα στο φιλικό της Τετάρτης. (VIDEOS)

Η ώρα της τακτικής έφτασε για την Ένωση, με τον Τραιανό Δέλλα να δείχνει τον τρόπο ανάπτυξης από την άμυνα και το πως τα μπακ θα ανεβαίνουν και θα γεμίζει η περιοχή από πέντε ποδοσφαιριστές στην επίθεση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: Βαγγέλης Κατσαΐτης

Στην συγκεκριμένη άσκηση τακτικής ο Δέλλας χώρισε τους παίκτες σε κιτρινους: Γεωργέας (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Κολοβέτσιος - Τζανετόπουλο (στόπερ), Κορδέρο - Ανάκογλου (χαφ), Μανταλος (δεκάρι), Μπαρμπόζα - Πλατέλλας (εξτρεμ), Μπρέσεβιτς (επιθετικός).

Τακτική, φωνές Τράι και δοκιμή 11άδας
INTIME SPORTS

Και σε πράσινους: Μπακάκης (δεξί μπακ), Γροντής (αριστερό μπακ), Σαρρής - Λαμπρόπουλος (στόπερ), Φαγέ - Ρόβας (χαφ), Ντούνης - Ζόριτς (εξτρέμ) Ντακόλ (δεκάρι) Αραβίδης (επιθετικός)

Με την ολοκλήρωση της άσκησης, οι παραπάνω ομάδες προχώρησαν και στην πράξη σε εσωτερικό διπλό σε γήπεδο... 5χ5 με τους μισούς παίκτες από την κάθε ομάδα να μένουν σαν μπαλαντέρ στα πλάγια του γηπέδου και να βοηθάνε μόνο στις πάσες και τις σέντρες.

Τακτική, φωνές Τράι και δοκιμή 11άδας
INTIME SPORTS

Με κάθε γκολ που έμπαινε από την μια ομάδα (πχ κίτρινους), αμέσως η ίδια ομάδα εκτελούσε και κόρνερ. Οι παίκτες μέσα από την συγκεκριμένη άσκηση άρχισαν να το... διασκεδάζουν και να παθιάζονται για τη νίκη.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 4-4 (8-8 και τα δύο ημίχρονα) με τους κίτρινους στο τέλος να πανηγυρίζουν και τους πράσινους να διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ