ΑΕΚ

Ταξίδι πάνω από την Φιλαδέλφεια

Ταξίδι πάνω από την Φιλαδέλφεια
INTIME SPORTS

Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης πέταξαν με ελικόπτερο πάνω από την έκταση που ήταν κάποτε το ιστορικό γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Παρασκευή το πρωί ο Κιθ Χάρις ήρθε στην Ελλάδα κάτω από άκρα μυστικότητα και στη συνέχεια μετέβη στα Σπάτα για να επιθεωρήσει από κοντά το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια είχε κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μετά από είκοσι λεπτά αποχώρησε, για να βρεθεί το βράδυ σε γεύμα μαζί με τον πατέρα Βιντιάδη.

Μία μέρα αργότερα (Σάββατο) ο Άγγλος μάνατζερ μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη πέταξαν με ελικόπτερο πάνω από την έκταση που βρισκόταν κάποτε το γήπεδο "Νίκος Γκούμας", με σκοπό να έχουν μία εικόνα την κατάστασης που επικρατεί και φυσικά να κάνουν τα πλάνα τους για το μέλλον.

Αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία για να γίνουν μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, τότε επιθυμία τους είναι να γίνει ξανά η συγκεκριμένη έκταση η ιστορική έδρα της Ένωσης.

Εσείς διαβάστε: Τα θέλω του Βιντιάδη!, Είδαν Βιντιάδης και Χάρις την προπόνηση, Τροχανάς: "Αιχμαλωτίστε Βιντιάδη και Χάρις", Σε καλό δρόμο του Γκερέιρο, Η αλήθεια για τα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ