ΑΕΚ

Τα θέλω του Βιντιάδη!

Τα θέλω του Βιντιάδη!
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις εκμυστηρεύσεις του Δημήτρη Βιντιάδη στους Δημητρέλο, Βούρο και Αδαμίδη κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 "μυστικών" επαφών τους. Τι λέει για Χάρις, Μαύρο, τη θέση του προέδρου, την ΑΕΚ των Ελλήνων διεθνών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!

Η εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη» σε ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου, έφερε στο φως ενδιαφέρουσες συζητήσεις του επίδοξου (συν)αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους 3 βασικούς συνεργάτες του στην προσπάθεια επίτευξης του deal που θα μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας.

Ιδού κάποια ενδιαφέροντα αποσπάσματα του ρεπορτάζ:

Ο πρόεδρος θα πρέπει να δίνει λύσεις, δεν αρκεί το «κοινής αποδοχής»

«Αυτός που θα αναλάβει, δεν μας ενδιαφέρει τόσο αν θα είναι κοινής αποδοχής για να είναι αρεστός. Το ζητούμενο είναι να κάνει τη δουλειά και να φέρνει αποτελέσματα, όχι να έχει απλά ένα όνομα που θα προκαλεί σεβασμό. ΔBεν αρκεί αυτό».

Όταν η ΑΕΚ χάνει η ψυχή μου μαυρίζει, δεν μπορώ να το χωνέψω

«Όταν η ομάδα χάνει, όλα είναι μαύρα, δύσκολα το ξεπερνάω, μου έρχεται κάποιες φορές να κλάψω. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ήττα εκτός αν έχουμε παίξει καταπληκτικά και δεν έχουμε τύχη. Αλλά και τότε ακόμα νιώθω χάλια».

Η ΑΕΚ βάση της εθνικής ομάδας

«Με το πλάνο του Χάρις, η ΑΕΚ σε 3-4 χρόνια θα έχει μισή ντουζίνα διεθνείς παίκτες στην ομάδα των ανδρών και θα φορτώνει με ταλέντα τις μικρές εθνικές ομάδες. Αυτή θα είναι μία πραγματική επιτυχία για την ομάδα και θα αλλάξει το μέλλον της».

Μαύρος για επίτιμος πρόεδρος

«Θα του προτείνουμε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου και θα του ζητήσω να είναι κοντά μας με συμβουλευτικό ρόλο αν το επιθυμεί» είναι αυτό που μετέφερε στους συνεργάτες του συζητώντας πάνω στο «project AEK».

ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια

«Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι το απωθημένο όλων μας, εκεί μέσα θέλουμε να τα ξαναζήσουμε όλα. Σκέφτομαι τους οπαδούς να χοροπηδούν στην σκεπαστή και ριγώ, η επιστροφή μας εκεί είναι ένας μεγάλος στόχος».

Το project του Χάρις μοιάζει με της Αρσεναλ

«Ο Χάρις γνωρίζει την τεχνοτροπία, έχει τον τρόπο και τις απαιτούμενες γνώσεις, θα οργανώσει την εταιρεία με τρόπο ιδανικό. Όλοι θα γνωρίζουν το αντικείμενο τους, όλοι θα βγάζουν δουλειά, όλοι θα είναι παραγωγικοί. Το πλέον σημαντικό όμως θα είναι ότι η ΑΕΚ θα εξελιχθεί σε ομάδα που θα παράγει καλούς ποδοσφαιριστές, κάτι σαν την Άρσεναλ. Θα ενισχύει το ρόστερ της χωρίς να αγοράζει πολλούς παίκτες και θα πουλάει ακριβά».

Όνειρο να ντυθεί ξανά ο Σκόκο στα κιτρινόμαυρα

«Η φιγούρα του Νάτσο να μπαίνει ξανά στο γήπεδο φορώντας τα κιτρινόμαυρα, δεν ξεκολλάει από το μυαλό μου».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ