ΑΕΚ

Τα είπαν Δημητρέλλος - Κωστένογλου

Τα είπαν Δημητρέλλος - Κωστένογλου
Δημητρέλος INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε με τον προπονητή της ομάδας λέγοντάς του ότι «από εσένα και την ομάδα περιμένουμε τα καλύτερα στα πλέι οφ που έρχονται. Δώστε ότι έχετε για την πρωτιά».

Το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλλος είχε τετ-α-τετ με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κωστένογλου. Έπρεπε να γίνει αυτή η επαφή προκειμένου η διοίκηση να λάβει κάποιες απαντήσεις για την απώλεια βαθμών της ομάδας κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου αλλά και το γεγονός ότι έρχονται τα πλέι οφ όπου η Ένωση θα παίξει πλέν τα ρέστα της προσπαθώντας να τερματίσει ψηλότερα από τους τρεις άλλους ανταγωνιστές της.

Διαβάστε εδώ για το ταξίδι του Ντέμη στην Αμερική και την πιθανή συνάντηση που μπορεί να έχει με τον Νοτιά

"Είμαστε δίπλα σας και το ξέρετε, προσπαθούμε για το καλύτερο και ψάχνουμε για λύσεις. Πιστεύουμε στην προσπάθεια που κάνετε και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν συνοδεύονται από καλά αποτελέσματα. Όμως στα πλέι οφ πρέπει να εμφανιστούμε καλύτερα. Από εσένα και την ομάδα περιμένουμε τα καλύτερα στη διαδικασία που έρχεται. Δώστε ότι έχετε για την πρωτιά" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος στον προπονητή.

Ο Κωστένογλου τόνισε ότι η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για τη συγκεκριμένη διαδικασία και διατράνωσε την πίστη του στις ικανότητες των παικτών του: "θα είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε καλά και στα πλέι οφ θα προσπαθήσουμε για συνεχόμενες νίκες" τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί ώστε να καταφέρει την έκδοση τριπλού εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ. Φαντάζει δύσκολο, ωστόσο γίνεται σοβαρή προσπάθεια να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο από ανθρώπους που με ελάχιστα μέσα και μηδενικά έσοδα αυτή την περίοδο προσπαθούν για το καλύτερο πληρώνοντας πολλές φορές από την τσέπη τους.

Διαβάστε εδώ για την περίπτωση του Γκούντγιονσεν και την προσπάθεια που κάνει για να βοηθήσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ