ΑΕΚ

Συνέχισε με το ίδιο πάθος και δικαιώθηκε!

Συνέχισε με το ίδιο πάθος και δικαιώθηκε!
Μανωλάς, Σιαλμάς, Κοντόες, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Λεονάρντο, πανηγυρική INTIME SPORTS

Ίσως από τις πιο εύκολες νίκες της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό! Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, παρότι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, συνέχισαν στην ίδια ένταση από το ματς στην Τούμπα και δικαιώθηκαν! Το Sport24.gr αναλύει...

Το είχαμε γράψει και μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και η δικαίωση μας έχει έρθει κατά 50%. Η ΑΕΚ στον αγώνα της Τούμπας (δεδομένων των απουσιών), παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή και σίγουρα το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη και όχι η ήττα στα τελευταία λεπτά.

Η εικόνα και το πάθος της Τούμπας, έπρεπε να είναι οδηγός για τα επόμενα ματς. Οι παίκτες του δικεφάλου έπρεπε να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να μην απογοητευθούν. Αυτό έκαναν και η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήρθε πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε και ο ίδιος ο Κωστένογλου.

Διαβάστε εδώ το άρθρο του Βαγγέλη Αρναούτογλου τον παίκτη που προκάλεσε τα περισσότερα χαμόγελα ελπίδας στους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και τον κόουτς του ΠΑΟ.

Κέντρο που θύμισε ΑΕΚ

Η τριπλέτα στη μεσαία γραμμή, Μάκος, Καφές, Γεωργέας, ήταν η καλύτερη συνεργασία μέσων στην ΑΕΚ, ίσως και σε ολόκληρη τη σεζόν. Ο σκόρερ της Ένωσης, έκανε εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων του και πέτυχε το 1-0 με ένα φοβερό σουτ. Η συγκεκριμένη εμφάνιση και επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας ο Γρηγόρης, σίγουρα θα τον ανεβάσει ενόψει των υπολοίπων αγώνων.

Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν το καθαρό μυαλό (άργησε η αλήθεια είναι) στον χώρο του κέντρου και ο Γεωργέας ήταν... παντού! Αυτό που συμβαίνει με τον "αρχαιότερο" παίκτη της ΑΕΚ είναι πραγματικά ένα τεράστιο ερωτηματικό. Ο αγαπημένος Φούλης της εξέδρας, όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερος και όσο πλησιάζει η σεζόν στο τέλος, ακόμα πιο αναγκαίος.

Άκρα για φίλημα

Η εμφάνιση που είχαν χθες, ο Γιάννης Κοντοές και ο Νίκος Καράμπελας, πραγματικά είναι το όνειρο για κάθε οπαδό. Μπακ που να παίζουν ισάξια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ειδικότερα ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου, επέστρεψε ξανά στα γνώριμα λημέρια του και το έκανε με εντυπωσιακή παρουσία. Οι σέντρες του αποτέλεσαν πηγή κινδύνου για την άμυνα του Παναθηναϊκού που σε όλο το 90λεπτο δεν μπόρεσε να τον ανακόψει.

Λύμπε, Λεό και... Victor(y)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Λεονάρντο και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης (δεύτερο ημίχρονο) αποτέλεσαν χθες την αιχμή του δόρατος της ΑΕΚ η οποία "τρυπούσε" την άμυνα του Παναθηναϊκού για πλάκα. Κάτι οι ασίστ - πάσες του Λεό, κάτι τα σπασίματα που έκανε ο απίστευτος Λύμπε στα 37 του.

Οι Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τους παίκτες του δικεφάλου και το θέμα είναι, πως ούτε από τον πάγκο του τριφυλλιού υπήρχε βοήθεια. Ειδικά στον νεαρό άσο της ΑΕΚ, τον Κλωναρίδη. Ο μικρός, έχει αναπτύξει "στενές" σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και μετά το γκολ στο πρωτάθλημα, ήρθε και το χθεσινό. Ένα γκολ ποίημα, ένα γκολ που αν έμπαινε από τον Μέσι, θα μας βομβάρδιζαν με θέματα καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Σίγουρα, ο Βίκτωρ, θα αποτελέσει βασικό παίκτη της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν και σε αυτόν οφείλει να επενδύσει η διοίκηση του δικεφάλου.

On "Μπούγα" - Ντίμι, off Μανωλάς

Τέλος, η παρουσία τόσο του Κωνσταντόπουλου όσο και του Μπουγαϊδη, ήταν άξια συγχαρητηρίων. Και οι δύο εκεί που έπρεπε είχαν σωστές αντιδράσεις και αν για τον "Dimi" ( τρέχει ρεκόρ ο πορτιέρο της ΑΕΚ)η συγκεκριμένη εμφάνιση ακολουθεί μια σειρά καλών εμφανίσεων, για τον νεαρό Μαυρουδή Μπουγαϊδη η εμφάνιση του αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο νεαρός αμυντικός, στην πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, κατάφερε και αγωνίστηκε και ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας (ντέρμπι - Ευρώπη) και με μια καλή προετοιμασία θα αποτελέσει βασική επιλογή στον χώρο της άμυνας.

Μοναδικό "φάλτσο" της χθεσινής εμφάνισης, η εικόνα του Κώστα Μανωλά. Ο αμυντικός της ΑΕΚ, έκανε από τα χειρότερα του παιχνίδια και φάνηκε πως ήταν επηρεασμένος από την απουσία λόγω τραυματισμού. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εικόνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ