ΑΕΚ

Με οδηγό το πάθος στην Τούμπα!

Με οδηγό το πάθος στην Τούμπα!
Φούντας, Γκαρσία INTIME SPORTS

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ψαλίδισε τις ελάχιστες ελπίδες της ΑΕΚ για τις δύο προνομιούχες θέσεις, αλλά η διάθεση, η εμφάνιση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου δίνουν ελπίδα για τη συνέχεια και τα δύο κρίσιμα εντός έδρας ματς που μπορεί να φέρουν τούμπα την βαθμολογία. Το Sport24.gr αναλύει...

Το απίστευτο σερί της ΑΕΚ συνεχίζεται και από την έναρξη του δευτέρου γύρου μετράει σε 18 ματς, 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες! Απαράδεκτο για την ΑΕΚ, αλλά πραγματικότητα. Είπαμε πως πλέον μετράμε αντίστροφα για να ολοκληρωθεί αυτή η τραγική χρονιά και να ξεκινήσει (σίγουρα) κάτι καλύτερο.

Το θέμα όμως, είναι πως επειδή είσαι ΑΕΚ, ακόμα και με τα πάντα να είναι απέναντι σου πρέπει να παλέψεις μέχρι το τέλος και ότι κερδίσεις! Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος του Νίκου Κωστένογλου και των ποδοσφαιριστών του για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Είχαν πάθος, να μην απογοητευούν...

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα με τον τρόπο που ήρθε (το γκολ μπήκε στην μοναδική φάση στο δεύτερο ημίχρονο), είναι φυσιολογικό να απογοήτευσε τους παίκτες της ΑΕΚ. Σε ακόμα ένα ματς που τουλάχιστον είχαν καλή παρουσία, έφυγαν με κάτω το κεφάλι.

Αυτό το αποτέλεσμα όμως, αντιθέτως, θα πρέπει να τους πεισμώσει για τη συνέχεια και σε συνδυασμό με το πάθος που έδειξαν στο ματς της Τούμπας (φάνηκε ο πλήρης ΠΑΟΚ να μην μπορεί να ανταποκριθεί) να πάρουν δύναμη για τη συνέχεια που μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις...

Με δύο νίκες μπήκε ξανά στο παιχνίδι

Μπορεί αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ να βρίσκεται πίσω από τον Παναθηναϊκό με 5 βαθμούς και 3 από τον ΠΑΟΚ, αλλά στις επόμενες δύο αγωνιστικές έχει την ευκαιρία να τα φέρει όλα... τούμπα. Στα επόμενα δύο ματς, η Ένωση φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Σε περίπτωση που νικήσει στα δύο εντός, η ΑΕΚ θα φτάσει τους 6 βαθμούς. Μετά το τέλος των πρώτων αναμετρήσεων, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες εάν νικήσουν το μάξιμουμ των βαθμών που μπορεί να έχουν είναι Παναθηναϊκός 8, ΠΑΟΚ 9, Ατρόμητος 4.

Δηλαδή, η μια ομάδα που θα είναι πάνω από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, θα έχει διαφορά δύο ή τριών βαθμών. Οι άλλες δύο θα είναι κάτω από την Ένωση! Με λίγα λόγια, για να μην μπλέκουμε με σενάρια, αν η ΑΕΚ πιστέψει και συνεχίσει με το ίδιο πάθος, όλα μπορούν να συμβούν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ