ΑΕΚ

Συνάντηση Μελισσανίδη-οπαδών

Συνάντηση Μελισσανίδη-οπαδών
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδη θα έχουν σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα (23/4) οπαδοί της Ένωσης. Στο βάθος περίπτωση συνάντησης και με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο

Τα σενάρια που ακούγονται για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ δίνουν και παίρνουν στις τάξεις της Ένωσης, με το όνομα του Μελισσανίδη να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις που απασχολούν το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Γι' αυτόν τον λόγο, οπαδοί της Original και κυρίως παλαιότερα ηγετικά μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ ζήτησαν και θα έχουν σήμερα (23/4) συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έτσι ώστε να μάθουν τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να αναλαμβάνει την ομάδα μόνο αν εκείνη ξεμπέρδευε από τα χρέη στη Γ' Εθνική και αυτό θα είναι και το ερώτημα των οπαδών.

Αν τελικά ο ίδιος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, τότε εκείνοι θα του παρουσιάσουν ένα πλάνο κατά το οποίοι έχουν προβλεφθεί όλες οι ανάγκες της ομάδας.

Στο βάθος ραντεβού και με Χατζηχρήστο

Η κατάσταση στη Original 21 βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο αν ερμηνεύσει κανείς την ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγες μέρες, κάτι που έχει προβληματίσει έντονα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Γι' αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο ίδιος να έχει ραντεβού με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, έτσι ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο κιτρινόμαυροι κίνημα, άσχετα με το τι σκέφτεται να κάνει ο ίδιος με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ