ΑΕΚ

Συνάντηση Αδαμίδη - Supporters στα Σπάτα

Συνάντηση Αδαμίδη - Supporters στα Σπάτα
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, είχαν περίπου 40 μέλη των Supporters, όπου νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης είχα μια μικρή κουβέντα μαζί τους τονίζοντας: "...ή θα επιβιώσει (το εγχείρημα), ή θα πεθάνουμε".

Μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ, περίπου 40 μέλη των Supporters, μεταξύ των οποίων και νέοι υποστηρικτές, βρέθηκαν στα Σπάτα προκειμένου να έχουν ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Εκεί τους υποδέχτηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, όσο και ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης. Στο περιθώριο της επίσκεψης δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις προς τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο πλάνο των υποστηρικτών όσο στις υποθηκευμένες μετοχές.

"Κάτι μεγάλο γεννιέται..."

Όπως είναι λογικό τα μέλη των Supporters, όταν συνάντησαν στα Σπάτα τον πρόεδρο της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να μην τον ρωτήσουν δικές τους απορίες, (όπως θα γίνει και αύριο Τρίτη (7/6) εδώ στο Sport24.gr LIVE οι Σταύρος Αδαμίδης και Μάκης Κασνακίδης) με τον κ. Αδαμίδη φυσικά να απαντάει και να στέλνει για ακόμα μια φορά το μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

"Και μέσω των Supporters και μέσω της ομάδας που φτιάχνουμε, γεννιέται στην ΑΕΚ κάτι μεγάλο. Ο κόσμος καλείται να το στηρίξει. Τα πρώτα δείγματα, από τους Supporters, είναι θετικά. Πήγαμε σε αρκετές επαρχιακές πόλεις και στην Κύπρο. Σύντομα θα πάμε στην Κομοτηνή. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος της ΑΕΚ ότι με αυτό το πλάνο η ΑΕΚ ή θα επιβιώσει ή θα πεθάνουμε", απάντησε ο πρόεδρος του δικεφάλου σε σχετική ερώτηση για το πλάνο των υποστηρικτών και τόνισε για τις υποθηκευμένες μετοχές:

"Υποθηκευμένες είναι μετοχές συγκεκριμένων μετόχων της ΠΑΕ, από το 2004, αλλά τώρα επειδή εκδίδονται νέες μετοχές θα είναι ελεύθερες μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου".

Συνέχεια στην ενημέρωση με Θήβα

Στο τέλος της μίνι συζήτησης των μελών με τον Σταύρο Αδαμίδη, μοιράστηκαν στα μέλη των Supporters απόδειξη εγγραφής μελών στο club.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η ξενάγηση στο προπονητικό, ενώ οι Αδαμίδής και Κασνακίδης έφυγαν από τα Σπάτα με προορισμό τη Θήβα και τη συνάντηση που θα έχουν με κόσμο της ΑΕΚ προκειμένου να ενημερώσουν για το πλάνο των Supporters.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το Sport24.gr υπάρχει ένα μεγάλο σχέδιο ενημέρωσης όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ, σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, το οποίο θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ