ΑΕΚ

Συγχώρεση σε Κάρλος, παίζει με ΠΑΟ!

Συγχώρεση σε Κάρλος, παίζει με ΠΑΟ!
INTIME SPORTS

Κανονικά υπολογίζεται ο Χοσέ Κάρλος από το ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Ισπανός, ζήτησε για δεύτερη φορά συγνώμη και ο Νίκος Κωστένογλου την έκανε δεκτή.

Μετά το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη (25/4), ανάμεσα στον Κωστένογλου και τον Κάρλος, ο τεχνικός της ΑΕΚ τιμώρησε τον Ισπανό και τον έστειλε να προπονείται μόνος του, παρότι ο μέσος του δικεφάλου ζήτησε συγνώμη.

Διαβάστε εδώ για την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Προπονήθηκε κανονικά ο Μανωλάς και αύξησε τις ελπίδες για συμμετοχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα (30/4), ο Χοσέ Κάρλος για δεύτερη φορά ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του, αλλά και ενώπιον των συμπαικτών του, με τον Νίκο Κωστένογλου να την κάνει δεκτή και να τον ενημερώνει πως θα τον υπολογίζει από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην ουσία ο τεχνικός της ΑΕΚ, δίνει τελευταία ευκαιρία στον Ισπανό, αν και με τις τόσες ποιοτικές απουσίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, θα ήταν πολυτέλεια να λείπει από τα δύσκολα ματς των πλέι οφ!

Διαβάστε εδώ για την επίσκεψη του Ντέμη Νικολαΐδη στον σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ στην Αμερική. Τι δήλωσε και τι συζήτησε με τον Νοτιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Φωτό!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ