ΑΕΚ

Επεισόδιο Κωστένογλου - Κάρλος

Επεισόδιο Κωστένογλου - Κάρλος
INTIME SPORTS

Επεισόδιο στην προπόνηση είχε ο Νίκος Κωστένογλου με τον Χοσέ Κάρλος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, διέταξε τον Κάρλος να προπονείται από αύριο μόνος του, επειδή είχε ζητήσει διήμερη άδεια για να πάει στη... Μύκονο.

Ακόμα ένα επεισόδιο εκτυλίχθηκε στα Σπάτα, με πρωταγωνιστή τον Χουάν Κάρλος. Ο ισπανός μέσος, στην προπόνηση της Τετάρτης, ανάγκασε τον Κωστένογλου να τον διώξει και να τον στείλει στην διοίκηση. Ο λόγος;

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας, το τεχνικό τιμ της Ένωσης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως για την Τρίτη έχουν ρεπό. Σε εκείνο το σημείο ο Χουάν Κάρλος, ζήτησε να πάρει άδεια και την Τετάρτη. Όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο, εκείνος απάντησε πως θέλει να πάει στη Μύκονο!

Το τεχνικό τιμ, όπως ήταν φυσιολογικό αρνήθηκε κάτι τέτοιο, με τον παίκτη να πηγαίνει σήμερα κανονικά στην προπόνηση. Ο Κωστένογλου που ενημερώθηκε για το γεγονός (δεν ακολούθησε την ομάδα την Κυριακή και επέστρεψε σήμερα στα Σπάτα), κάλεσε πριν την προπόνηση τον Κάρλος στο γραφείο του και του είπε μεταξύ άλλων: "εγώ ποδοσφαιριστές που σκέφτονται τις διακοπές τους και ενώ υπάρχουν τα πλέι οφ σε εξέλιξη, δεν τους θέλω στην ομάδα. Από δω και πέρα θα κάνεις προπόνηση μόνος σου!"

Μετά και την μεταξύ τους κουβέντα, ο τεχνικός του δικεφάλου έστειλε τον ποδοσφαιριστή να απολογηθεί στη διοίκηση. Το τι θα συμβεί είναι άγνωστο, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι πως από την πλευρά της η διοίκηση δεν μπορεί να του υποβάλει κάποια ποινή, διότι ζήτησε άδεια, δεν του την έδωσαν και εμφανίστηκε στην προπόνηση κανονικά. Δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Ο πρώην μέσος της Σεβίλης, που η φήμη για τα "καμώματα" του ξεκινάει από την ισπανική ομάδα, ήταν υπότροπος στο παρελθόν με την συμπεριφορά του και ήταν αυτός που στην δύσκολη φάση με την αδειοδότηση είχε πει: "δεν με ενδιαφέρει αν πέσει η ΑΕΚ, εγώ θέλω τα λεφτά μου".

Με τέσσερις απουσίες

Όσον αφορά την προπόνηση, σε αυτή δεν συμμετείχαν ο αδειούχος Τραϊανός Δέλλας και ο διεθνής Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο Κώστας Μανωλάς έκανε φυσιοθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο Γιάννης Κοντοές ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ