ΑΕΚ

Σχήμα για το... σπίτι

Σχήμα για το... σπίτι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια ενδεκάδα με τον Αλμέιδα στην κορυφή και φουλ επίθεση, σκέφτεται να δοκιμάσει ο Κετσπάγια στο φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Ηρακλή.

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενδεχομένως το φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Ηρακλή, να μην αποτελέσει για την ΑΕΚ την πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όμως συνιστά έτσι κι αλλιώς ένα καλό τεστ και ενδεικτικό για ότι θα έχει να διαχειριστεί η Ένωση στα φετινά εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό και ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει πως σκοπεύει να δοκιμάσει ένα φουλ επιθετικό σχήμα.

Ένα σχήμα που θα ταιριάζει περισσότερο στα εντός έδρας ματς που δεν θα είναι ντέρμπι. Με τον Αντρέ Σιμόες ως μοναδικό καθαρόαιμο αμυντικό μέσο και τον Πέτρο Μάνταλο ως παρτενέρ του. Και με τον Τάσο Μπακασέτα να παίζει σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Ούγκο Αλμέιδα που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ενώ στα δυο άκρα θα είναι ο Μπαρμπόζα και ο Βάργκας. Αυτό το σχήμα δοκίμασε στο δίτερμα και πιθανόν αυτό θα δοκιμάσει και στο φιλικό με τον Ηρακλή, ο τεχνικός της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ