ΑΕΚ

Στο τραπέζι και ο Ιμπουσούκι

Στο τραπέζι και ο Ιμπουσούκι
Ιμπουσούκι

Τον Ιάπωνα επιθετικό, Ιμπουσούκι, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν ως δανεικός στη βελγική Ούπεν εξετάζουν στην ΑΕΚ

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας έχει παρουσιάσει αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών στον Δημήτρη Μελισσανίδη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν με τον Χιρόσι Ιμπουσούκι αποτελεί ένα από αυτά.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στο κοινό της Ένωσης, καθώς και πέρσι είχε εξεταστεί από τον Βαγγέλη Βλάχο, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στη Σεβίλλη και δόθηκε πέρυσι δανεικός στην Ούπεν με την οποία είχε 26 εμφανίσεις και 11 γκολ, ενώ το 2011 με την δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου είχε 32 συμμετοχές και 20 τέρματα.

Από το 2009 μέχρι το 2011 ανήκε στην Τζιρόνα η οποία τη σεζόν 2010-11 τον παραχώρησε δανεικό στην Σαμπαντέλ με την οποία αγωνίστηκε σε 33 ματς σκοράροντας 10 φορές, ενώ το 2009-10 έπαιξε ξανά δανεικός με τη δεύτερης ομάδα της Σαραγόσα σε 27 αγώνες, πετυχαίνοντας 12 γκολ.

Περισσότερα στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ