ΑΕΚ

Η ΕΠΟ άνοιξε δρόμο για Τσιρίλο - Μούργκα

Η ΕΠΟ άνοιξε δρόμο για Τσιρίλο - Μούργκα
Τσιρίλο, πανηγυρική INTIME SPORTS

Μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τους παίκτες άνω των 33 ετών και τους ξένους στην Football League 2, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο και του Έντιν Μούργκα. Δεδομένη η απόκτηση και του Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Η γενική συνέλευση της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και μέσα στα όσα αποφάσισε για την Football League 2, ήταν και τα θέματα των ποδοσφαιριστών άνω των 32 και των ξένων. Μετά από πίεση και του ΠΣΑΠ, αποφασίστηκε να υπάρχει ελεύθερο στην απόκτηση παικτών άνω των 33, αλλά θα επιτρέπεται μέχρι δύο να αγωνίζονται στην 11άδα. Αυτό σημαίνει ότι και στην 18άδα η ΑΕΚ θα μπορεί να έχει ακόμα και 4 άνω των 33 αλλά μόνο δύο θα είναι μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά τους ξένους, αποφασίστηκε να είναι έως 4 και να είναι και οι τέσσερις στην 11αδα. Από την απόφαση αυτή, η ΑΕΚ έχει 3 θέσεις για να συμπληρώσει, μετά την απόκτηση του Κορδέρο.

Τα τυπικά για Μπρούνο

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.grέχει συμφωνήσει με την Ένωση και το μόνο που περίμενε ήταν οι αποφάσεις της ΕΠΟ, ώστε να υπογράψει το προσύμφωνο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους.

Μετά τη γνωστοποίηση του κανονισμού, ο οποίος αναφέρει ότι κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει δύο παίκτες άνω των 33 ετών στην 11άδα της και όσους θέλει στην 18άδα και το ρόστερ της ο δρόμος για την απόκτησή του ανοίγει, σε συνδυασμό φυσικά με τους 4 ξένους.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν αναμένεται ο Μπρούνο Τσιρίλο να γίνει και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι που τρέχουν τα αγωνιστικά θέματα τoν θέλουν στην ομάδα και ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί τους.

Σειρά παίρνει ο Μούργκα

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση του 18χρονου μεσοεπιθετικού στις δοκιμές και στα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν στα Σπάτα και περίμεναν τις αποφάσεις τις ΕΠΟ, ώστε να δουν αν θα προχωρήσει το θέμα του.

Όπως όλα δείχνουν την μια θέση θα καταλάβει ο Έντιν Μούργκα, ο οποίος θα καλύψει την μια πλευρά της επίθεσης (παίζει στα αριστερά).

Ο Μούργκα είναι γεννημένος στη Βιτσέντζα της Ιταλίας και αγωνιζόταν στη Σαράγεβο της Βοσνίας από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Λυμπερόπουλος ο δεύτερος τερματοφύλακας

Το θέμα του έμπειρου γκολκίπερ είχε παγώσει, καθώς όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, κάθε ομάδα της Γ’ Εθνικής θα μπορούσε να έχει δύο παίκτες άνω των 33 ετών στην 18άδα της. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και από την τελική απόφαση της ΕΠΟ, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κανονισμό, ο Λύμπε, θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο ως δεύτερος τερματοφύλακας στην 18άδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ