ΑΕΚ

Στο Λονδίνο για την ΑΕΚ ο Βιντιάδης

Στο Λονδίνο για την ΑΕΚ ο Βιντιάδης
Κιθ Χάρις, Δημήτρης Βιντιάδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται στο Λονδίνο και σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του. Αισιόδοξα μηνύματα από την Αγγλία.

Στην Αγγλία βρίσκεται ο Δημήτρης Βιντιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr από χθες (17/3) το βράδυ και έχει ξεκινήσει επαφές με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του, με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά.

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα προς το τέλος της εβδομάδας, έχοντας ξεκαθαρίσει όλα όσα τον κρατούσαν πίσω σχετικά με την είσοδο του στην Ένωση και από εκεί και πέρα θα είναι σε θέση να ενημερώσει τους Μελισσανίδη και Παππά για τις τελικές αποφάσεις.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι παρά το γεγονός ότι το φορολογικό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, η πλευρά Βιντιάδη δεν θα κάνει πίσω, καθώς αυτήν την φορά ο επίδοξος αγοραστής θα έχει στο πλευρό του τον Κιθ Χάρις, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από την SeymourPierce, ίδρυσε νέα εταιρία που θα ασχολείται αποκλειστικά με επενδύσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, πρώτη δουλειά της εταιρίας αναμένεται να είναι η ΑΕΚ, εταιρία στα γραφεία της οποίας θα λάβουν χώρα και όλα τα ραντεβού. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά Βίντι θεωρούν ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις ενώ ο Χάρις δεν θα έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον νεαρό επιχειρηματία, παρά μόνο όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα ή του ζητηθεί να παρευρεθεί στην συνάντηση με τους Μελισσανίδη και Παππά.

Όπως και να 'χει, κάτι φαίνεται πως κινείται και πρόκειται για αισιόδοξα μηνύματα, που όμως θα πρέπει να γίνουν και πράξεις, γιατί πολλά έχουμε ακούσει και δει σ' ό,τι αφορά στα διοικητικά της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ